elasticitygirl مدیر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 68 عنوان کسی نیس این فرشو از نزدیک دیده باشه | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 25 پست 1403/08/03 | 08:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elasticitygirl مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 68 خیلی قشنگه فرشه اما اول ببینید بعد بخریدک بعدا پشیمون نشی هرچی از شیراز هماهنگ کردم گفتم میخوام از نزدیک ببینم ادرس بده یه هفته فقط داشتم هماهنگی میکردم بعد رفتم میگه ندارم 😑 اخه کی دوباره پاشم برم خدا
elasticitygirl مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 68 راس میگن این فرش ها دل را میزنن ...تواران بیدگل تو ی نمایشگاه بزرگ من دیدم ....هم این رنگی بود ، هم ... جدی از نزدیک دیدین شما اون سبز آبیه که اول تاپیک گذاشتم رنگش از نزدیک چجوری بود پرنگ بود یا کمرنگ
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 25560 جدی از نزدیک دیدین شما اون سبز آبیه که اول تاپیک گذاشتم رنگش از نزدیک چجوری بود پرنگ بود یا کمرنگ پررنگ پررنگ ....من کلا سلیقم اینجور فرش ها نیست چون دلمو میزنن ....حالا شماهم برو اران بیدگل کارخونه ارمان را پیدا کن اون دور و اطرافش را بگرد ی نمایشگاه هست اینارو داره .... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
f2007 عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1176 هرچی از شیراز هماهنگ کردم گفتم میخوام از نزدیک ببینم ادرس بده یه هفته فقط داشتم هماهنگی میکردم بعد ر ... خوب حالا چ لزومی داره حتما از کاشان بگیرید شیراز بگیرید ی طرح شبیه ب این قطعا پیدا میشه ت شیراز میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه
elasticitygirl مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 68 پررنگ پررنگ ....من کلا سلیقم اینجور فرش ها نیست چون دلمو میزنن ....حالا شماهم برو اران بیدگل کارخونه ... دقیقا منم اران و بیدگل رفتم عقل نکردم چندجای دیگه هم بگردم ممنون از راهنماییت باید دوباره برم دیگه...
elasticitygirl مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 68 خوب حالا چ لزومی داره حتما از کاشان بگیرید شیراز بگیرید ی طرح شبیه ب این قطعا پیدا میشه ت شیراز تا دلت بخواد گشتم فرشایی که کاشانه یچیز دیگست مخصوصا طرح جدیدا
آکوما عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 618 آره برا جهیزیم میخوام بگیرم حالا یه فرش دیگه هم هس ولی من بخاطر نارنجیاش نمیتونم ولی نامزدم میگه اون مگه مرد نیستی این پروفایل دست ۵ نفره تاپیکای عجیب و نا مربوط میبینید تعجب نکنید
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 25560 دقیقا منم اران و بیدگل رفتم عقل نکردم چندجای دیگه هم بگردم ممنون از راهنماییت باید دوباره برم دیگه.. ... وای اشتباه کردی ....مگه ندیدی هزارتا کارخونه و نمایشگاه بود ....باید میگشتی .....باید یکی دوروز میموندی و ی دل سیر میگشتی .... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
elasticitygirl مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 68 مگه مرد نیستی نه بابا اشتباه زده سایت تو کاربریمم نگا میکنم زده زن
elasticitygirl مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 68 وای اشتباه کردی ....مگه ندیدی هزارتا کارخونه و نمایشگاه بود ....باید میگشتی .....باید یکی دوروز میمو ... چرا انگار سوپری فرش فروشی داشتن جالب بود
f2007 عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 1176 تا دلت بخواد گشتم فرشایی که کاشانه یچیز دیگست مخصوصا طرح جدیدا اهوم درسته بسلامتی خوشبخت شید میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه