2777
2789
عنوان

ارتودنسی

171 بازدید | 17 پست

دوستان من دندونام زیاد کج و کوله نیست دندونای پایینم خیلی کج و کوله ان ولی هر چی آدم میبینم دندونای پایینشون همینجوری کج و کوله ان 

و اینکه ارتودنسی کردم چند روزه الان فقط فک بالا انجام دادم و ۱۷ سالمه فک پایینم گفته یک ماه دیگه بیا چون باید دندونم جراحی کنم تو این مدت 

دکتر گفته ۱ سال باید داشته باشی بعد بقیه میگن الکی میگه بیشتر باید داشته باشیشون 

و اینکه ارزش داره اینهمه درد بکشی و هزینه کنی ؟؟ من هم قیافم خوب بود و فکم دندونامم بد نبود مشکل از دندونای عقبم بود که چون دندونای اخری پایینم نهفته بود دندونای بالاییم رشد بیش از حد کرده بودن اخریا میگه می‌خوام با ارتودنسی بکشمشون بالا

من فقط یه دندونم عقب بود سر اون کل فک بالارو ارتودنسی کردم از کاری که کردم راضیم ولی درد میکشم چیزی نمیتونم بخورم خصوصا روزایی که سفت‌تر میکنه و کششو عوض میکنه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
من فقط یه دندونم عقب بود سر اون کل فک بالارو ارتودنسی کردم از کاری که کردم راضیم ولی درد میکشم چیزی ...

یعنی بازم هر ماه یبار هی دردسر داره میگه بیا سفت تر کنم و کش بندازم ؟؟

بعد اینکه شما چند سالته و کی انجام دادی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بازم هر ماه یبار هی دردسر داره میگه بیا سفت تر کنم و کش بندازم ؟؟بعد اینکه شما چند سالته و کی ا ...

من 6ماهه انجام دادم بله هربار که کش میندازه همین آش و همین کاسه‌ست

من ۱۴ سالگی انجام دادم یه سال داشتمشون چون دندونام زیاد خراب نبود ولی دوستم ۳ سال داشت دندونای اون خیلی بد بود بستگی دارع تا چه حد دندونات خراب باشن اره که ارزش داره منم خیلی خراب نبود دندونام ولی الان خیلی قشنگ تر شده و راضیم فقط بهداشتتو حتماااا رعایت کن ها

عزیزم هزینش چقدره شد ؟بد شما قسطی انجام دادین؟

نه عزیزم من قسطی انجام ندادم فک بالام رو40تومن انجام دادم برای فک پایینمم پلاک یاهمون ارتودنسی متحرک داده که 10تومنم هزینه اون شد

اها من ۵ سال پیش انجام دادم چون اونموقه یادمه گرون ترین جای تهران ۸ تومن بود دیگه

نه بابا الان خدمات دندانپزشکی افتضاح قیمتشون بالاست من 4سال پیش ایمپلنت سوییسی زدم واحدی12تومن الان شده18تومن