2777
2789
عنوان

دعوای زنوشوهرکمک میشه بهم بدید

290 بازدید | 10 پست

شوهرهروزباهلم ذعوامیمنه غصبیه عین دیوانه هاست مثل بچه میمونه سرهچی دعواوگیرمیده بخاطرمردم دعوامیکنه اصلاناگفته نمانه همش اذیت هفت ساله خانوادگی دارن زجزکشم میدن.دعوامیکنیم یه حرفایی میزنه آتیش بگیرم دعوای اخرمون بحزحرفاس حرص درارش گفت دیگه پیشم نمیخوابی ورابطه هم دیگه نداریم من خیلی زودرنجم هرکس هرچی میگه ناراحت میشم چیکارکنم بخاطراینکه نابودنشم مثلاحرفای شوهرم مهم نباشه باخواهرش رفتارنمیکنم میگه توام بایدرفتارنکنی باخواهرت خواهرش همش یادش میده پیام میده زنتوطلاق بده زنت فلانه هزارتاحرف دیگه......خیلی اذیتم میکنن اصلاپشتم نیست شوهرم

دوری از خانواده شوهر و مهربون باش با شوهرت یه مدت هیچ دعوایی بخاطر خانواده ی شوهر راه اندازی ببین چی میشه.والا مردها هم صبح تا شب کار میکنن‌نیاز به آرامش دارن خونه جای امنشون باشه.حالا یه مدت اینکارو بکن خواهر ببین چی میشه.خودت بیشتر محبت کن بهش دعوا رو ممنوع کن هم خودت هم اون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوری از خانواده شوهر و مهربون باش با شوهرت یه مدت هیچ دعوایی بخاطر خانواده ی شوهر راه اندازی ببین چی ...

میخام دوری کنم ولی اون نمیزاره خیلی اذیتم میکنن خب آدم چقدمگه بایدبشکنه ارخانوادش وخودش.هرچی میگم درست شوبازدعوادرست می‌کنه 

حتما پیش یه مشاور کار درست برو راهنمایی ات کنه اینجا کسی جزئیات زندگیتو نمیدونه تازه دوتا حرف اشتباه ...

باشه روانپزشک خوبه یامشاورکه شوهرمم یکم اخلاقش خوب بشه زنوبچششوببینه

شاید بهش کم توجهی 

یه روز قبل  اینکه  از سر کار بیاد 

همه ی موهای بدنتو شیو کن 

قشنگ عطر بزن 

یه لباس تحریک کننده بپوش 

آرایش کن 

برو استقبال‌ش 

بغلش کن بعد ببوسش یواش یواش تحریکش کن و ببرش روی تخت 

رابطه ی جنسی توب زندگی زناشویی معجزه اس 

باشه روانپزشک خوبه یامشاورکه شوهرمم یکم اخلاقش خوب بشه زنوبچششوببینه

پیش مشاور برو 

اول خودت برو به شوهرت چیزی نگو اونجا راهنمایی میکنن چی کار کنی اگه لازم شد میگه شوهرتم بیاد 

میخام دوری کنم ولی اون نمیزاره خیلی اذیتم میکنن خب آدم چقدمگه بایدبشکنه ارخانوادش وخودش.هرچی میگم در ...

اگه نمیتونی از یه روانشناس کمک بگیر.ولی تجربه من تو زندگی مشترک بهم میگه دوری از خانواده شوهر اگه دور هم نیستی حداقل حرفهای اونارو جدی نگیری و یه مدت هرچی گفتن واسه خودت نزاری

شاید بهش کم توجهی یه روز قبل اینکه از سر کار بیاد همه ی موهای بدنتو شیو کن قشنگ عطر بزن یه لباس تح ...

خودش سرده نه محبت نه رابطه بخاهروقت فشاربیادمیادمارشوانجام میدوپشتششومیکنه خب منم مغرورشدم بخاطربی توجهیاش