2777
2789
عه ملوس خوبی؟ 😅🤩 برای من اومدن تا ۶ صفحه هم رفته فقط خواستم بدونم باحال محسوب میشه یا نه 😂

سلوم علیکممم

شبتون بخیررر

وای نه مال من جز دوسه تفر هیچکس نیومد😂😂😂

چرا نمیایددددد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلوم علیکمممشبتون بخیررروای نه مال من جز دوسه تفر هیچکس نیومد😂😂😂چرا نمیایددددد

شبت بخیر بامرام🤩😂

عه الان من میام 🤔👩‍🦯🏃‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نیمه باحاله،🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای بابا بد شد که 😢🥺💔😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

کدومش

آقا من نهایت ماهی یه تاپیک بزنم 😐😂 تاپیک آخرم دیگه

چرا؟

قراربودخداکمکم کنه ک یه اتفاقی نیوفته ک بیوفتادمن زیرحرف خیلیاله میشدم خیلی قسمش دادم گفتم خداخودت داری میبینی بی کسموکسم باش نزارزیرحرفاشون نگاهاشون له بشم لب پرتگاهم دستموبگیر😞😞درست خدازدوسط قلبم اخ انقدجیگرم سوخت اون اتفاق افتادمنم چندساللللل یواشکی بایدحالت تهوع معده دردروتحمل کنم تحمل نگاه سنگینشون روندارم اوارمیشن سرم😞😞😞😞