2777
2789
عنوان

اعتماد ب نفس

49 بازدید | 7 پست

در برابر یکی خیلی اعتماد ب نفسمو از دست میدم دلیلش هم اعتماد ب نفس بالای خودش مثلا خیلی استایل ایستادنش با اعتماد ب نفس و کم حرف یعنی حرف میزنه ولی ن ک سرتو درد بیاره متوسط خوبه بعد مثلا پوستش سبزس من نسبت ب اون روشن ترم مثلا نمیگیره کرم پودری چیزی بزنه ب صورتش قصدم عیب کردن بهش نیست خودمم قدم کوتاه منظورم این نیست ک من بی عیبم و اون عیب داره تازه استوری میزاره ک ادم سبزه نمیدونم بد خواه نم چی ی همچین چیزی

عه من هروقت با آدمی که اعتماد به نفس داره بگردم خودمم اعتماد به نفسم می‌ره بالاتر 

خوبه که اعتماد به نفس داره 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

عه من هروقت با آدمی که اعتماد به نفس داره بگردم خودمم اعتماد به نفسم می‌ره بالاتر خوبه که اعتماد به ...

اخه من از لحاظ صورت جذاب ترم ولی اون تسبت ب من یکم پایین تره ی طوری اعتماد ب نفس داشت ک من ی لحظه اصن شک کردم ب خودم نکنه من ازش پایین ترم ی همچین حسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه من هروقت با آدمی که اعتماد به نفس داره بگردم خودمم اعتماد به نفسم می‌ره بالاتر خوبه که اعتماد به ...

بعد اون از لحاظ ظاهری همه گفتن ک زشته ولی اعتماد ب نفسی داره ک نگو انوقت من چون قدم کوتاه همش سعی میکنم خودمو نگیرم هی میگم الان توذهنشون میگن چقدر قدش کوتاه

میدونم ظاهر همه چیز نیست ولی خب دیدم ادمایی با چهره ای شبیه ب هنر پیشه ها اما بازم اعتماد ب نفس نداره

اخه من از لحاظ صورت جذاب ترم ولی اون تسبت ب من یکم پایین تره ی طوری اعتماد ب نفس داشت ک من ی لحظه اص ...

ببین عزیزم کلا زشتم باشه اگه فقط اعتماد به نفس داره و کاری به کار کسی نداره قابل احترامه؛ 

ولی اگه همون جور که میگی قیافه خوبی نداشته باشه و هی سعی کنه بهت بگه که از تو سر تر و بهتره اینو باید قطع رابطه کنی هر چه سریع تر بهتر. 

اتفاقا من خودم کنار کسایی که اعتماد به نفس خوبی دارن حس خوبی میگیرم و خودمم اعتماد به نفسم می‌ره بالا 

ولی چند سال پیش یه دوستی داشتم بقول شما ظاهرش اصلا زیبا نبود حتی معمولیم نبود ولی اعتماد به نفسی داشت که نگو و نپرس همش رو من ایراد میزاشت درحالی که صد هیچ ازش بالاتر بودم 

ولی خب اینو هیچوقت به زبون نیاوردم چون برام مهمه که دل کسی ازم نشکنه خلاصه که هی من هیچی نگفتم این روز به روز بهم بیشتراز ظاهرم  انتقاد می‌کردمیگفت کی میاد تو رو میگیره آخه؟ و از این جور حرفا میزد منم واقعا خسته شده بودم و باهاش قطع ارتباط کردم این جور آدما واقعا سمن و اعتماد به نفس ادمو پایین میارن

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

میدونم ظاهر همه چیز نیست ولی خب دیدم ادمایی با چهره ای شبیه ب هنر پیشه ها اما بازم اعتماد ب نفس ندار ...

بله منم اطرافم پره از آدمای زیبا ولی بی اعتماد به نفس ولی خب باید سعی کنیم رو خودمون کار کنیم و اعتماد به نفس رو بالا ببریم 

صد در صد اعتماد به نفس ربطی به قیافه نداره بعضیا خدادادی دارنش