biscolata مدیر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 عنوان كيوت😍 | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 36 پست MeriçA$kım😍 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 1396/08/17 | 22:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 14985 من اهوازی ام بختیاری اصیل با افتخار هفت لنگیم از خانـهای بزرگ بختیاری💪😍🙌 پرچممون بالایــــه د ... سلامنكنه دختر عموي مني و من نيز خانزاده اي از ايل بختياريمتولد اهواز و ساكن تهران من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
موهینا۷۵ عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2278 خخخخخ سخته خیلی تایپ کردنش بیش از حد دیگه خونگرمن یعنی ما یه غریبـه و ازشهردیگه و استان دیگه ببینی ... اره والا منکه اینجام دلم لک میزنه واسه یه لری شنیدن اره بختیاری ازهمه لحاظ خونگرمن زودصمیمی میشن یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
موهینا۷۵ عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2278 سلام نكنه دختر عموي مني و من نيز خانزاده اي از ايل بختياري متولد اهواز و ساكن تهران ... سلام دخترعامو چه طوری یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 14985 وای استارتر شرمنده😀 تاپیک ترکی بود بختیاری شد شرمنده 😊 من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 14985 سلام دخترعامو چه طوری سلام من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 😍😍😍اره اره هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
پروانه36 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 3779 سلام نكنه دختر عموي مني و من نيز خانزاده اي از ايل بختياري متولد اهواز و ساكن تهران ... حتی اگه دخترعموی واقعی نباشیم ،خواهریم😍هرجای دنیا باشیم😊🙌😘دده خوش وای همیشه😍 هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....