2777
2789
من اهوازی ام بختیاری اصیل با افتخار هفت لنگیم از خانـهای بزرگ بختیاری💪😍🙌 پرچممون بالایــــه د ...

سلام

نكنه دختر عموي مني  

و من نيز خانزاده اي از ايل بختياري

متولد اهواز و ساكن تهران  

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
خخخخخ سخته خیلی تایپ کردنش بیش از حد دیگه خونگرمن یعنی ما یه غریبـه و ازشهردیگه و استان دیگه ببینی ...

اره والا منکه اینجام دلم لک میزنه واسه یه لری شنیدن اره بختیاری ازهمه لحاظ خونگرمن زودصمیمی میشن

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام نكنه دختر عموي مني     و من نيز خانزاده اي از ايل بختياري متولد اهواز و ساكن تهران ...

سلام دخترعامو چه طوری

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
سلام نكنه دختر عموي مني     و من نيز خانزاده اي از ايل بختياري متولد اهواز و ساكن تهران ...

حتی اگه دخترعموی واقعی نباشیم ،خواهریم😍

هرجای دنیا باشیم😊🙌😘

دده خوش وای همیشه😍

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز