2777
2789
عنوان

چیا بخورم نی نی خوشگل شه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 60 پست

اونم بحث وراثته که یکی به کی رفته ...

من یه دختر عمه دارم سر بچه اولش هر کاری که توصیه شده بود کرد از خورد و خوراک گرفته تا دعا و چهل بار خوندن سوره یوسف ... ولی بچه کپی باباش شد

من که هیچکدوم از این چیزا رو نه باور دارم نه برام مهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم سفیدم شوهرم نهسر دخترم خیلی دوغ خوردم از خودم سفیدتره

بخاطر دوغ نبوده ب خودت رفته

منم کپی مامانمم رنگ پوستم ب بابام رفته

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اونم بحث وراثته که یکی به کی رفته ...من یه دختر عمه دارم سر بچه اولش هر کاری که توصیه شده بود کرد از ...

خوردنیا روی چهره تاثیر نداره. فقط اندکی روی رنگ پوست و مو تاثیر داره. اونم با خوردن موادی که تولید ملانین یا همون رنگدانه رو کم کنه. مثلا ویتامین سی تولید رنگدانه رو کم‌میکنه ولی ویتامین دی رنگدانه رو زیاد میکنه و باعث تیره شدن مو و پوست و چشم میشه

فکر کنم چهار یا پنج بود.الان دیگه پرتغال درومده قرص نخور. هرروز پرتغال بخور بهتره.به هم عالیه. چای ب ...

هر شب چای سیب و به رو میخورم 

کمپوت به هم درست کردم هروز میخورم

هر شب چای سیب و به رو میخورم کمپوت به هم درست کردم هروز میخورم

عالیه به. کلا بگرد هرچی ویتامین سی داره بخور.

از هفته ۳۱ ب بعد حتما انگور هرروز بخور اگ دیابت نداری. اگ انگور فصلش نبود شیره انگو یه قاشق تو آب حل کن بخور.

من سر پسرم رعایت نکردم.چهرش قشنگه اما سبزس خیلی.

اما برا دختزم گفتم امتحانش ک ضرر نداره خیلی رعایت کردم الان شیش ماهشه سفیدپوسته.