2777
2789
عنوان

چیا بخورم نی نی خوشگل شه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 60 پست
دوستان درست گفتن اینا رو بخور چند تا کار دیگه هست گوش بده و انحام بده نتیجه شو میبینی تا حاییکه واقع ...

اره قبول دارم عکس بزنه تو اتاق ببین من سر پسرم دائما جلوی آیینه بودم و به خودم می‌رسیدم پسرم کپیه خودمه یعنی سیبی که از وسط نصف شده

خربزهسیب قرمزاناردوغ برای سفید شدنش

مامان من سر من فقططططط دوغ خورده

خودمم عاااشق دوغم ولی سفید نیستم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سر دختر دومم ویار شدید داشتم غذا نمیتونستم بخورم. برا همین فقط میوه میخوردم. همه جور میوه هم خوردم. دخترم ماشالاه پر از مو بود رو سرش. خیلی خوشگل بود

تو هم تا میتونی میوه بخور

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
یعنی بنظرت مامانِ آنجلینا جولی هم روی بارداری بچش سوره یوسف خونده ؟

انجیل خونده روی سیب😁

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

این حرف شخصیمه و پایه علمی نداره ولی بنظر من چیزی که ادم با میل و علاقه بخوره خیلی تاثیر بهتری داره رو بچه تا هی بخاطر خوشگلی و اینا بکنن تو حلقت...۹ماه بارداریه ۳ فصل رو ادم تجربه میکنه خب میوه متناسب با همون فصل رو بخوره نه ورداره میوه یخ زده و ..بخوره که بچه خوشگل بشه!

یکی از آشناهای ما سر بچه اولیش کندر میخورد همش؛ اینقدر بچش دهنشونو سرویس کرد تو کل فامیل معروف بود مامانش میگفت برا بعدیا طرفشم نمیرم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من در طول بارداری ۴۰بار سوره یوسف به سیب قرمز خوندمو خوردم. یکبارم قرانو ختم کردم. پرتغال و قرص جوشان زیاد خوردم. پرتغال هرروز دو سه تا. وقتاییم نبود قرص جوشان ویتامین سی. زیتونم خوردم.

دخترم ماشاله خوشگل و سفیدپوسته. چون شوهرم و پسرم سبزه ان خودمم گندمی.