2777
2789
عنوان

یکیتون بیاد لطفا

138 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

نمیدونم از کجا بگم شروع کنم هرچندوقت ی بار این فکرا و حس ها میاد سراغم و البته بیشترش درسته 

من ۹ساله ازدواج کردم نامزدیم کم بود شناخت درست و کافی پیدا نکردم تعریف از خود نباشه واقعیاتو میگم خیلی زیاد خواستگار داشتم و جذاب بودم همه زود عاشقم میشدن شوهرم همش میترسید ک نکنه ما برگردیم میگف میخوام خیالم راحت شه عقد کنیم الانم خیلیا بهم توجه میکنن و احساسشون رو میفهمم ولی هیچوقت ب هیچکس رو ندادم و نمیدم خیلی از خانم‌ها وقتی میبینن میگن کاش زودتر دیده بودیمت و….

چیزی ک خیلی اذیتم میکنه رفتارای خانواده همسرمه ببینید ما خیلی از فرهنگ باهم متفاوتیم اونا ب معنای واقعی دهاتین یعنی تمام افکار و رفتارهاشون تو این دوره زمونه خریدار نداره از سواد گرفته تا همه چی با ما فرق دارن …و اما من الان خیلی وقته از زندگیم سرد شدم چون جدا ازینکه اختلاف فرهنگی داریم مادرشوهرم آدم خودخواه تحمیل کن سرد بی معرفت پرتوقع کینه ای اعتماد ب سقفشم که نگم براتون یعنی هرموقع ب همه رفتارهاش فکر میکنم میگم من کجا و اینا کجا چرا خودمو با اینا تو ی ترازو گذاشتم یعنی ی دونه مامان من سوادش از کل فامیلاشون بیشتره اگه ۲۰نفر از فامیلاشونو جمع کنید ی دونه مامان من نمیشن دیگه چ برسه ب چیزای دیگه و خودمو انقد پایین اوردم اختلاف فرهنگی کم بود اینا هم اضافه شد 

الان دوس دارم جدا شم شرایطشم دارم از زندگیم سرد سردم من جام اینجا نبوده و نیس هرچقد محبت کردم نفهمیدن من چرا باید از کسی ک انقد از خودم پایینتره ضربه بخورم و بخاطر مادر بودنش تو همه چی کوتاه بیام و اونا نفهمن این قضیه رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شرایط سختی هست . با همسرت صحبت کردی کهدلسردی و حالت بده نتیجه ای داشته اگه صحبت کردی ؟

اره میگه اگر ببینم بهت فشار میاد جدا میشیم ولی میدونم ک خیلی دوسم داره 

عزیزم شما اعتماد به نفس کاذب داری ...مادرتون رو نمیدونم شاید تحصیلکرده باشه ولی خودت اونقدر سطح سوادت پایین هست که فکر میکنی دهاتی یعنی عقب مونده و بی سواو و بی لیاقت ولب باید بگم الان همه روستاییها هم هم تحصیلات بالا دارند و هم شعورشون خیلی در سطح بالاتری از شهریهاست ...به نظرم اول از هر چیزی دقت کن درست از کلمات استفاده کنی 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اره میگه اگر ببینم بهت فشار میاد جدا میشیم ولی میدونم ک خیلی دوسم داره

درنهایت خودت باید تصمیم بگیری یعنی کلی سبک سنگین کنی بدی ها و خوبی ها را ببینی، مخصوصا درباره همسرت، اگه کفه خوبی های همسرت بیشتره شاید با کم کردن ارتباط با خانواده همسرت بشه ادامه بدی ب زندگیت ، میدونی خیلی وقتها آدم توی زندگی مشترک ی رفتارهای بیخودی از فامیل همسر میبینی که برای آدم فرهنگ پایین بشمار میاد ولی هست کاریش نمیشه کرد در صورتی که خود همسرت اوکی باشه برات، میشه یا خانوادش رابطه را کمتر کرد یعنی یحوری که دیگه اونقدر اذیت نشین لااقل ولی بهرحال این چیزی که در اونها هست و تغییر نمیکنه 

عزیزم شما اعتماد به نفس کاذب داری ...مادرتون رو نمیدونم شاید تحصیلکرده باشه ولی خودت اونقدر سطح سواد ...

منظورم از دهاتی مدل فکر کردن راجبه پوشش و ی سری تفکرات پوسیده هس حالا شما ببخش اگ بد گفتم بله درسته خیلی از شهرستانیا با فرهنگن و با سواد