2777
2789

۶ ماهه آشنا شدیم همه چی هم مرتب و خوب بوده. روزای اول ادرس پیجمو گرفت من دو تا پیج داشتم یکیش شخصی یکیش مربوط به مدرسه و کارم(معلمم) من گفته بودم قبلا دو تا پیج دارم، اون موقع ادرس پیج شخصیمو دادم. اما خوب ادرس اون یکی صفحه ام تو بیوم بود. یکی دوبار هم با همون پیج کارم براش کلیپ فرستادم. ولی اصلا فالو نکرد اونو. حس بدی بهم میده چرا فالوم نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مستقیم بش بگو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب پیج شخصیتو فالو کرده؟

اون اره. همون روزای اول. ولی پیج دومم با اینکه دو سبار هم باهاش براش کلزپ فرستادم فالو نکرد. البته نم با اون پیجم فالوش نکردم چون دلیلی نداشت خب من صفحشو با پیج شخصیم داشتم دیگه

اون اره. همون روزای اول. ولی پیج دومم با اینکه دو سبار هم باهاش براش کلزپ فرستادم فالو نکرد. البته ن ...

خب اونم همین فکر تورو میکنه ساید میگه پیج کاریته شاید دلت نخواد جلوی همکارات یا بقیه کسی پیج نامزدتو پیدا کنه اخر از تو یه ردی تو پیجش هست چیزی برا پنهان کاری نیس سخت نگیر