2777
2789

چقدر من سر این تاپیکا هر شب حرص میخورم انقدر این مسئله توی زندگی مهمه که هیچی دیگه مهم نیست دختر خوب برای این مسئله حتی شده دعوا کن ولی درستش کن اگر نکنی یه عمرررر دردسر میکشی شده قهر کن درستش کن 

چقدر من سر این تاپیکا هر شب حرص میخورم انقدر این مسئله توی زندگی مهمه که هیچی دیگه مهم نیست دختر خوب ...

درست نمیشه من خونه بابام خیلی دختر پر خرجی بودم ولی نمیتونم ازش پول بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست نمیشه من خونه بابام خیلی دختر پر خرجی بودم ولی نمیتونم ازش پول بگیرم

باید درستش کنی من اصلا نمیدونم بهت بگم چطور ولی یه کارش کن من از روز عقد بابام با شوهرم شرط کرد که باید ماهیانه پول خرجیشو بزنی کارتش و هیچ وقت نپرسی باهاش چی خریدی چیکار کردی خدا شاهده الانم همینجوریه سر ماه پولم و میده خرج میکنم تموم‌میشه بدون منت دوباره وسطای ماه برام میزنه 

[QUOTE=357971825]باید درستش کنی من اصلا نمیدونم بهت بگم چطور ولی یه کارش کن من از روز عقد بابام با شوهرم شرط کرد که ب ...[/QUOTE اوایل زندگیمون بود گفتم کم بگیرم کم بپوشم گناه داره عادت کرد درک نکرد الان خیلی سختمه حتی خودشم منو برا خرید مایحتاجم نمیبره

[QUOTE=357971825]باید درستش کنی من اصلا نمیدونم بهت بگم چطور ولی یه کارش کن من از روز عقد بابام با ش ...

ای بابا ببین پس اشتباه از خودته مامانم میگه مردا مثل خمیرن مهم اینه تو چطور بهشون شکل بدی همونجوری عادت میکنن ولی الانم دیر نشده بشین باهاش صحبت‌کن 

ای بابا ببین پس اشتباه از خودته مامانم میگه مردا مثل خمیرن مهم اینه تو چطور بهشون شکل بدی همونجوری ع ...

دلم میخاد طلاق بگیرم جدا شم اصلا راضی نیسم از زندگیم خانواده شوهرمم که اشغال ارزشش بیشتر از اوناس

دلم میخاد طلاق بگیرم جدا شم اصلا راضی نیسم از زندگیم خانواده شوهرمم که اشغال ارزشش بیشتر از اوناس

واقعا نمیدونم چی بگم اول همه جنبه هاش و ببین شاید شوهرت اونقدرا هم بد نباشه