2777
2789
اگه خواستی وارد خونه کسی بشی ، مطمئن شو نفر قبلی کاملا اونجا رو ترک کرده باشه؛)من راجب خونه حرف نمیز ...

نکرده

و من عاشق اون خونه شدم و اون خونه در و پنجره و همه اجزاش نابوده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری عاشق اینجور افراد میشین واقعا؟

من تا از طرفم محبت نبینم و خودشو واسم جر نده اصلا بهش حس نمیگیرم

آنچه کردی با دلم چنگیز با ایران نکرد 💔 منطقی نیست که بخت من دلبسته ی او ، به پریشانیه موهای سیاهش باشد 🫠 با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر ، هیچکس ....هیچکس اینجا به تو مانند نشد🫂

چجوری عاشق اینجور افراد میشین واقعا؟من تا از طرفم محبت نبینم و خودشو واسم جر نده اصلا بهش حس نمیگیرم

این محبت میکنه بشدت مهربون و جذابه ولی رفیقیم بقول خودش من یه رفیق خوبم براش و حالا این رفیق خوبش عاشقش شده😭😭😭😭

شاید تونستی بازسازیش کنی

اون فقط منو یه رفیق بشدت خوب میدونه و همش نگرانه از دست دادن این رفیق خوبه ۵ماهه اشنا شدیم و توی این ۵ ماه اندازه ۵۰سال عمیق و صمیمی شدیم و دیدم چقدر مظلومه، چقدر ادمه چیزی ک توی پسرا ندیدم 😭😭

اون فقط منو یه رفیق بشدت خوب میدونه و همش نگرانه از دست دادن این رفیق خوبه ۵ماهه اشنا شدیم و توی این ...

میدونی پسرا هیچوقت دختری رو که موقع سختی ها بود ولشون نمیکنن ، تو انقدر خوب باش که مطمئنم هستی کمکش کن از این باتلاق بیاد بیرون بعد نم نم میاد جذبت میشه 

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

میدونی پسرا هیچوقت دختری رو که موقع سختی ها بود ولشون نمیکنن ، تو انقدر خوب باش که مطمئنم هستی کمکش ...

میشه دعا کنی برام خیلی زیاد خیلی زیاااااد دوستش دارم امشب انگار به نهایت ماجرا رسیدم تا الان فکر میکردم یه حس زود گذره.... امشب با شوخی بهش گفتم بهزاد من بمیرم جام گل بزار گل رز قرمز لطفا بعد بهزاد اگه من بمیرم تو خدایی از کجا میفهمی نه ادرسی ن رابطه ای با خانواده و..... فقط میگفت هیس بسه توروخدا نمیخام بشنوم خدانکنه چرت نگو و..... نمیدونم چی بگم بعدش رسوندم و توی ماشین بودیم ی ماشین از پشت زد ب ماشینش توی اون حال کلی از من عذرخواهی کرد و اسنپ گرفت برام ک برم خونه و خودش موند تا افسر بیاد کلا میدونید پسریه ک بشدت مهربون و مظلومه نمیدونم چی بگم 

گاهی لمس و بوس واینا بینمون هس تعارف ک ندارم ولی دوستیم، دوست پسر دخترو.... امشب  ی عهدی کردم با حضرت ابوالفضل گفتم دیگ این گناه ها رو نکمیکنم شمام یه کاری کن بهزاد درست بشه مال من بشه من قول میدم

میشه دعا کنی برام خیلی زیاد خیلی زیاااااد دوستش دارم امشب انگار به نهایت ماجرا رسیدم تا الان فکر میک ...

حتما عزیزم ان شالله که سال اینده خبر خوشی رو بهمون بدی:))

همین که سفره دلشو پیشت وا کرده از همه چیش بهت میگه و پیشت اروم میشه خودش خیلی خوبهه 

حتی اگه بهت پیشنهاد داد قشنگ فکر کن ببین کاملا زخمش خوب شده یانه

حتما عزیزم ان شالله که سال اینده خبر خوشی رو بهمون بدی:))همین که سفره دلشو پیشت وا کرده از همه چیش ب ...

همه چیز رو تعریف کرده ولی اینکه اون شخص کی بوده و .... خودم فهمیدم و بهش گفتم دیشب میگفت کاش نمیفهمیدی کاش نمیدونستی خیلی چیزا رو اونوقت میشد باهم باشیم

همه چیز رو تعریف کرده ولی اینکه اون شخص کی بوده و .... خودم فهمیدم و بهش گفتم دیشب میگفت کاش نمیفهمی ...

ممکنه این فکر اومده باشه تو سرش که تو خیلی بهتر از اونی و حس واقعی میدی بهش و میبینی زخم که خشک میشه جاش میخواره تا کنده شه؟ شاید اونم به این مرحله داشته میرسیده

ممکنه این فکر اومده باشه تو سرش که تو خیلی بهتر از اونی و حس واقعی میدی بهش و میبینی زخم که خشک میشه ...

نمیخاست بدونم اون دختر کی بوده خودم فهمیدم بهش گفتم ولی این جمله رو گفت ک کاش نمیدونستی

نپرسیدی چرا؟

که میتونستیم و میشد کنار هم باشیم

اینو چندبار گفته حتی....

یه بار خودم بهش گفتم بهزاد دوست دارم چشماش پر از غم شد تو ماشین بودیم باز بیرونو نگاه کرد گفت دلربا کاش هیچی از گذشته‌م نمیدونستی من تیکه تیکه شدم تو گناه داری ک تیکه های منو جمع کنی تو لیاقت عشق و شادی داری نه اینکه نگران باشی همش از اینکه من چرا تو خودمم نکنه دارم ب اون فکر میکنم