2777
2789
عنوان

دارم آتیش میگیریم

125 بازدید | 8 پست

من تو چ شرایط بدیم انتقالم منفی عروسی دعوت بودم نرفتم اونوقت شوهرم رفت کلی بهش توصیه کردم سمت قسمت زنونه نرو و فلان الان نشسته تعریف می‌کنه دختر عموهاش و زن پسر عموش آرایشگاه موندن شوهر این دختر عمو همراهش بود اصلا ماشین مال همین شوهر دختر عموش گفته من حوصله ندارم نمی‌رم دنبال زنم ماشین داده دست شوهرم تو برو بیارش .....شوهر بیشعور من با اینکه باز دونفر دیگه تو ماشین بودن قبول کرده رفته نکرده بگه خودت برو دنبال زنت ...... دارم از حرص منفجر میشم چقدر بهش سپردم اصلا پشت فرمون کسی نشین آخر اینطور کرد اونوقت دعوا کردم باهاش میگه بچه ای آره سر لج تو کردم 

چقد بچه ای بره بیاره ادم خودش خوب باشه مگه زنای مردم عسلن شوهرت انگشتشون کنه 😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

دختر عموشه ها غیره که نیست 

یه ذره اعتماد هم چیز بدی نیست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بچه ای بره بیاره ادم خودش خوب باشه مگه زنای مردم عسلن شوهرت انگشتشون کنه 😐😐😐

والا لابد عسلن😂😂قشنگ بود تیکه جدید یاد گرفتم تا عنش در نیارم ولش نمیکنم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

میدونه حساسم کلی سپردم بهش

به نظرم داری اشتباه میکنی 

عروسی همین دیگه همه همو‌می‌بینن حتی مجالسی که جدا باشه هم باز اخرش قاطي میشن

به نظرم داری اشتباه میکنی عروسی همین دیگه همه همو‌می‌بینن حتی مجالسی که جدا باشه هم باز اخرش قاطي می ...

ببینه من زورم‌اومده شوهر خودش نرفته دنبالش این احمق رفته

ببینه من زورم‌اومده شوهر خودش نرفته دنبالش این احمق رفته

اهان از اون نظر حق داری ولی خب به درک ولش کن نذار الکی استرس‌ بکشی تو این شرایط اون اذیت شد تو چرا حرص بخوری حیف خودت و بچت