2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 28 پست
شما بگو وقتی وقتش که شد چجور بفهمونم بهش که علاقه مند بهش هستم تا الان جز آبجی .. هیچی بهش نگفتم

دختره چند سالشه 

مگه اینکه باهاش دوست بشی یه مدت باهم رفت و امد کنید تا همو بهتر بشناسید 

بعد که بزرگ تر شدی برو خواستگاری با این وضع حتی اگرم دختره راضی باشه صد در صد خانوادش مخالفن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره چند سالشه مگه اینکه باهاش دوست بشی یه مدت باهم رفت و امد کنید تا همو بهتر بشناسید بعد که بزرگ ...

فامیل ۱۵

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

من نمی‌تونم اصلا ، خیلی خجالت میکشم شرمم میشه

باید جسارت اینو داشته باشی بری بگی باید تلاش کنی دخترا از پسری که از پس همچین کاری بر نیاد خوششون نمیاد ببخشید که اینو میگم ولی بهشون میگن بی عرضه باید براش بجنگی تلاش کنی بهش ثابت بشه میتونه بهتون تکیه کنه هرچقدرم خجالت میکشی ولی برو بگو اعتمادشو بدست بیار  منتظر چی هستی

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
باید جسارت اینو داشته باشی بری بگی باید تلاش کنی دخترا از پسری که از پس همچین کاری بر نیاد خوششون نم ...

:(

فامیل ۱۵

نه الان نرو سن این چیزا نیست الان وقت پیشرفته رو هدفت تمرکز کن دختره فرار نمیکنه بعدم دردسره کلا تو این سن رل زدن دارم واقعیتو میگم الان اخلاقاتون هورموناتون تو هم ریختس ممکنه این دوست داشتنو از دست بدیو بره 

و این ی حقیقته شما اگه فردا کار چیزی نداشته باشین ردتون می کنن پس بهتره فعلا به فکر خودتون باشید

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
پس حدس من درست بود بنظرم همونی که من گفتم راه حل بهتریه در صورتی که دوستی تونم از سر قصد و آشنایی با ...

من نمی دونم چطور مفهوم حس ام رو بهشون برسونم خیلی محترمه خیلی با حیا خیلی با عفته خدا حفظش کنه میخوام بدونه که من هستم میخوام بدونه قلبم براشه، می‌خوام تا۲۳سالگی اینا که درسم تموم شد پس انداز کردم بدونه حسم براشه

نه الان نرو سن این چیزا نیست الان وقت پیشرفته رو هدفت تمرکز کن دختره فرار نمیکنه بعدم دردسره کلا تو ...

درسته 

سه ماه دیگه اینا میشم۱۷

یه چیز دیگه من خودم دخترم به نظرم پسری که خیلی توجه می‌کنه و اهمیت می ده رو بیش تر می‌پسندم 

البته که اکثر دخترا همین طورین پس سعی کن این جوری باشی تا بتونی توجهشو جلب کنی