2777
2789
عنوان

میخوام انصراف بدم از دانشگاه

1101 بازدید | 45 پست

بچه ها این تاپیک قبلیمه برای اونایی که نمیدونن:

امروز روز اولمون بود پسرا هیزن همشون و همش خیره آدمو نگاه میکنن

دخترامونم امروز ۵ نفر بودیم رفتیم بوفه بعدش گفتن میخوایم بریم سیگار بکشیم تو نمیای همشون سیگاری بودن

بعد من مجبور شدم تنها بمونم واقعا حالم بده صبحم یه پسره احمق اومد پشت سرم نشست به بهونه دادن برگه لمسم کرد

حالم از دانشگاه بهم میخوره

من خیلی نابود شدم سر کنکور مشت مشت موهام ریخت 

سه سال زندگی نکردم که سه رقمی شم

شدم و اومدم دانشگاه و رشته موردعلاقم 

خیلی خوشحال بودم ولی دانشگاه ورای تصوراتم بود 

جدا دارم به انصراف فکر میکنم 

حالم بد میشه از دخترایی که ذره ای ارزش قائل نیستن برای خودشون تو دانشگاه

انصراف بده برای اونا مهمه مگه!؟

فقط یادت باشه بعد انصراف بری تو غار زندگی کنی چون نمیتونی تو جامعه بزرگترین زندگی کنی (وقتی جامعه کوچک دانشگاه انقدر اذیت کننده اس برات و نمیتونی ندید بگیری )

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

عزیزم بیخیال یکم اروم باش می‌دونم جو جامعه افتضاحه ولی دلیل نمیشه از دانشگاه انصراف بدی این ک نشد دلیل ، حیفه اینهمه زحمت برای چندتا بیشعور با آیندت بازی کنی ک

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انصراف بده برای اونا مهمه مگه!؟فقط یادت باشه بعد انصراف بری تو غار زندگی کنی چون نمیتونی تو جامعه بز ...

بخاطر اونا نه

حال خودم خوب نیست اینجا تو دانشگاهمون 

شاید کنکور بدم و برم یه شهر دورتر هرچند که تفاوت چندانی نداره

بعدم انقدر فاجعه توی دانشگاهتون خیلی عجیبیه ( ما حتی توی دانشگاه آزاد که معروف به بی بند و باریه نزد اساتید نی نی سایتی همچین چیزی نداریم)که همه هیز و متجاوز و.... عجیبه.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چه تصور های قشنگی راجب دانشگاه داشتم!!با گفته های شما همش پررر شد

ببخشید که گفتم

اما بهتره از الان واقعیتو بدونین

منم درگیر تصورات قشنگ بودم و یهو سوپرایز شدم وقتی با واقعیت ها مواجه شدم

ی مدت تحمل کن راه خودتو پیدا می‌کنی 

تو چیکار ب بقیه داری تو خودت کار درستو انجام بده،اگ انصراف بدی کک کسی نمیگزه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بخاطر دیگران سرنوشتتو خراب نکنشما رو نده باهات کار ندارن عزیزمتنها بگرد چه عیبی داره؟بهتر از اینه ای ...

براشون مهمه مگه کاش میزدم تو دهن اون پسره احمق

استاد آقا بود خجالت کشیدم وگرنه به حسابش میرسیدم البته دارم براش