2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بخشیدمت عزیرم خداهم ببخشه.من دقت کنی چیزی نگفتم بهت و بهتم گفتم عزیزم برای خودت دارم میگم بهت محبت کرده اون همسایه و با اخرش گفتم من قصد بدی ندارم فقط میخوام بهت بگم نگو من حالم بهم میخوره از غذا فلان همون کبابی که گفتی دو روز دیگه حدا خمونو کاری میکنه از سفرت حذف بشه و محتاج همون لوبیا بشی و همون لوبیا و اسفناجم بزور بدی به فرزندت پس کسی که از سفره خودش. برات اوردرو منع نکن دقیقا کاری ک الان با من کردی پس ببین جندین نفرو منع کردی چقدر دنبالگیرته اه مردم معلومه قلب سیاهی داری که به این راحتی نفرین میکنی اینو بدون نفرین دو سر داره و حتما به زندگیت برمیگرده من بازم گفتم بخشیدمت ولی کاعنات بخشش نداره امیدوارم خوشبخت باشی همیشه و عصبانیته منو عنوان اصلیشو متوجه بشی سر چی بود سر منع غذای همسایت  و محبتش و وقتی تاپیک میزاری انتقاداتم بپذیر چرا گذاشتی پس من ناراحت شدم دلم گرفت عصبی شدم اما نفرینت نکردم بهت فحش ندادم تو حتی به شان حانوادگی منم توهین کردی فحش دادی به خانوادم چیکار داشتی به علاوه زندگیمم ک نمیدونستیش قضاوت کردی در صورتی که من فقط و فقط ته تهش گفتم اخلاقت حس میکنم بده انرژییت و همسرت اذیت میشه اونم فقط همین ولی تو ببین چقدر حرف های بدی زدی بهم نفرینو لقب هرزگی و به خانوادم فوحش دادی و گفتی خیابونی از همه بدتر گفتی معتاد وای اگر بدونی چقدر این حرفات بد بود و رو زندگیت تاثییر گذاره و  و و و..مطمعن باش همش سرت میاد بچه داری دختر بچه اونم یدفه میبینی خدا کاعنات با اون امتحانت میکنن کاره امشبتو چطور نترسیدی و این حرفارو زدی بزار زمان بگذره اما از ته دل سعی میکنم ببخشمت چون بچه داری و از خدا میخوام همیشه همینطور ک میگی خوشبخت باشی و بیشترم بشه خوشبختیت الهی که اگاه تر بشی و روز به روز خدا به خودت فرزندت همسرت ارامش و سلتمتی و تن سالم و لب خندون جیب پر پول بده من حلالت کردم قشنگم توام اگر دلتو شکستم حلالم کن من منظوری نداشتم فقط بخازر خیلی دل رحم بودنم و مهربونیم دلم گرفت از تاپیکه قضیه همسایت و دقیقا چندیدن نفرم منع کردی برو حلالیت بطلب بنظرم و اصلاح شو خدا هممونو به راه راست هدایت کنه خدانگهدار عزیزم 

زیبا ترین زیبای جهانم🫠