2789
عنوان

روغن نارگیل

579 بازدید | 16 پست

سلام خانما .من چن‌ وقته دارم روغن نارگیل میزنم به موی دخترم دوسالشه .شب میزنم فردا میشورم براش.بعد هینی که دارم‌میزنم چن تا از تاره موهاش می‌ریزه.

روغن نارگیل باعث ریزش مو میشه روغنشم اصله مطمعن هستم.

واینکه احساس میکنم موهاش پر حجم تر شده نسبت به قبل

زیاد چرب کنه میریزه.............تو یخچال میذاریش میبنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟در حضور خودت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

زیاد چرب کنه میریزه.............تو یخچال میذاریش میبنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟در حضور خودت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره جای مطعن هست تو یخچال بست جوری که با قاشق میکنم ازش تو ماکروفر گرم‌میکنم میزنم به کل موهاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی میگید بخاطر زیاد میزنم موهاش می ریزه جوری میزنم که موهاش چرب چرب میشه 

اره جای مطعن هست تو یخچال بست جوری که با قاشق میکنم ازش تو ماکروفر گرم‌میکنم میزنم به کل موهاش

خوب ماکروفر نذار خاهر..........با حرارت دست گرم کن..............یه نیم ساعت قبلش بذار بیرون باز شه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

یعنی میگید بخاطر زیاد میزنم موهاش می ریزه جوری میزنم که موهاش چرب چرب میشه

یکروز درمیونش کن کمترم بزن ببین نتیجه چی میشه

یکروز درمیونش کن کمترم بزن ببین نتیجه چی میشه

دوبار در هفته میزنم. میکم یه موقع باعث ریزش موهاش نشه چون امشب که زدم به موهاش بعد برس کشیدم دیدم موهاش چندتا تارش ریخت 

وقتی میزنم به موهاش خنک شده داغ که نیست

نه نذار اصلا قبلش بذار تا خودش گرم بشه

نه نذار اصلا قبلش بذار تا خودش گرم بشه

آها باشه پس اینکار کنم ببینم چی میشه کمترم چرب میکنم ولی اخساس میکنم موهاش پر حجم تر شده یکمم نرم شده  وزی موهاش هم کمتر

دوبار در هفته میزنم. میکم یه موقع باعث ریزش موهاش نشه چون امشب که زدم به موهاش بعد برس کشیدم دیدم مو ...

برس نکش بعدش  

عزیزم توقع نداری که موها جاودانه بشن؟هرتار مو یه چرخه ی رشد داره و تا مدت مشخصی رشد میکنه و باید بیفته و از چرخه خارج بشه تا تار موی جدید در بیاد،اینکه از موهاش چندتا بیفته طبیعیه،بنظرم شب تا صبح تایم زیادیه چون باعث چرب شدن پوست کف سر و مانع تنفس پوست میشه ،تا بوده همه گفتن یک ساعت قبل از حمام روغن تراپی کنید و روغن رو یا با دستتون یا با شمع کمی گرم کنید و فقط به ساقه ها بزنید.

منو از این غم جاودانه آزاد کن!