2777
2789

من شنیدم چیزای تند خوب نیس

چرب هم که کلا خوب نیس

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشيد جوجه و شيشليك و كباب و اينا بده؟

زعفرونی نخور زرشکم تو غذات نباشه بقیه چیزا زیاد ایراد نداره احشا گوسفندم خوب نیس مث جگر و مخلفات همراهش

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
زعفرونی نخور زرشکم تو غذات نباشه بقیه چیزا زیاد ایراد نداره احشا گوسفندم خوب نیس مث جگر و مخلفات همر ...

يعني شيشليك بده؟؟؟؟جوجه زعفرون داره اون بد نيست؟

جوجها زعفرون دارن همون شبشلیگ بگیر ، صلواتم بران فرستادم ان شالله جوجت سالم بیاد بغلت و در آینده مای ...

باشه مرسي!حالا ديدي يهو قورمه سبزي دادن  

ممنونم عزيزم انشالله ني ني حوشگلتون سالم دنيا بياد

جوجها زعفرون دارن همون شبشلیگ بگیر ، صلواتم بران فرستادم ان شالله جوجت سالم بیاد بغلت و در آینده مای ...

ببخشيدا خيلي سوال كردم اصلا اطلاعات ندارم و واقعا عاشقشم نميخوام چيزيش بشه

زعفرون رو عذا و برنج هیچ کاری نمیکنه،من از اول بارداری خوردم،اصلا برنج و غذا بدون زعفران برام زهره،زعفران دم کرده در حد نوشیدنی زیاد مشکل داره عزیزم،جگر و اینا کلا بده،نسکافه،سالاد و اینادهم چون ممکنه درست شسته نشده باشه به خاطر انگل توکسو پلاسما که البته تو گوشت خلم و نیمپز هم هست،تو اینا غقط دقت کن،کلا در بارداری توی دمنوشها و چایی و اینا هم بپرهیز،چون اثراتش مشخص نیست،برو خوش باش

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد
زعفرون رو عذا و برنج هیچ کاری نمیکنه،من از اول بارداری خوردم،اصلا برنج و غذا بدون زعفران برام زهره،ز ...

مرسي عزيزم.يعني زعفرون رو جوجه و اينا بد نيست؟

اون انگلي كه گفتين تو كباب و شيشليك و اينا هست؟