2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور رشته ای هست ؟ رتبه چند میخواهد ؟ بدون کنکور داره یا نه ؟

حوصله زیاد میخواد

تو مدرسه.م رشتم همین بود کاردانش بودم با شرط معدل دانشگاه قبول شدم روزانه آوردم.تو شهر خودمونم تا کارشناسی خوندم الانم با دوستم مزون داریم.خیلی راضیم از انتخابم

هر بژی کورد

حوصله زیاد میخوادتو مدرسه.م رشتم همین بود کاردانش بودم با شرط معدل دانشگاه قبول شدم روزانه آوردم.تو ...

من کاردانی یه رشته دیگه خوندم میشه یانه ؟ دانشگاه هنر میخوندی یا فنی و حرفه‌ای ؟ وسایل زیاد بیاید بخریم ؟

مرسی موفق باشید 

من کاردانی یه رشته دیگه خوندم میشه یانه ؟ دانشگاه هنر میخوندی یا فنی و حرفه‌ای ؟ وسایل زیاد بیاید بخ ...

آره گلم میشه ولی قبلش فک کنم باید یه مدرکی چیزی ازین رشته داشته باشی آزمونی چیزی شرکت کنی حالا اینشو دقیق نمیدونم.باید بپرسی یسر بری دانشگاه شهرتون.یکی از همکلاسیامون با مدرک دیپلم ریاضی همین رشته رو خوند.

من فنی حرفه ای دخترانه سنندج میخوندم.آره وسیله زیاد میخواد از پارچه بگیر تا مقوا و مداد رنگی برای طراحی و این جور چیزا.اگه علاقه داشته باشی قطعا به جایی میرسی.کارشناسیشم ناپیوستس اونم باید با معدل کاردانیت شرکت کنی.میتونی کارشناسی نخونی همون کاردانی رو بخونی.کلی چیز یادمیگیری

هر بژی کورد