2777
2789

سلام بچه ها، من پدرم خیلی رفتاراش اذیتمون می‌کنه ، من نامزدیم ولی هنوز عقد نیستم آزمایش خون اینا کردیم رفت آمد هم داریم ، ولی هیچ وقت نذاشته باهاش برم بیرون تنهایی ، و پدرم خودش هروقت میره بیرون برای حتی خریدن نان هم حتی جواب گوشیش رو نمیده بعد انتظار داره ما تا جلودر هم بریم گوشی ب دست باشیم اگر جوابشو ندادیم خون میشه ، هیچ وقت درکی نداره آدم دلش میخواد بره بیرون ، یا باید بره بگرده ، هیچ وقت هم خودش مارو هیچ جا نمیبرع ، و میگه شما همش تو خونه بمونید چه کنم از دست این پدر حالم خوب نیست ، از رفتارش امشب بعد از ۲ ماه من رفتم بیرون ساعت ۷ رفتیم با نامزدم کبابی برگشتیم ، بعد الان بابام داره باهام بحث میکنه چرا نگفتی دارم اذیت میشم واقعا..😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر تحمل کردییکم دیگ هم تحمل کن تا ایشالا بری سر خونه زندگی خودتخداروشکر بلخره شریک زندگیتو پیدا ...

جیگرمو خون کرده 😭 دوست دارم همین الان فرار کنم از دستشون هیچ وقت ادمو درک نمیکنن بعد از دوماه من پامو از خونه گذاشتم بیرون زهرمارم کردن

بابات الکی حساسه بنظرم باهاش صحبت کن ولی معمولا اینجور آدما طبق عقاید قدیمشون می‌مونن و دیگه تغییر ن ...

خودش همیشه می‌ره بیرون ، من امشب رفتم بیرون زنگشو ندیدم اومدم بیرون دیدم دیگه همون موقعه اومدم‌ خونه بعد خودش هیچ وقت جوابمونو نمیدع بعد الان بخاطری یکبار زنگ‌زده جواب ندادم بهش خون بپا کرده 😭😭 انقد میگه شما هیچی نمیشید ، عاقبتتون داغوونه ترس کردم نمیتونم راه برم بخدا

میدونم خیلی سخته درکت میکنمولی به این فکر کن بزودی ازدواج میکنی

انقد تو ذهنی میزنه شما هیچی نمیشید عاقبتتون داغوونه ی روز هم زندگی نمیکنید انقد ترس کردم نظرم از همیچی عوض شده😭