بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز خواهسن برای من که سوخته ام تمرکز کن ایا بعد عمل خوب میشم کی سلامتی ام را بدست میارم
بله عزیزم خیلی بهتر میشید🤍
وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡
عزیز خواهسن برای من که سوخته ام تمرکز کن ایا بعد عمل خوب میشم کی سلامتی ام را بدست میارم
عمل واجبه یا نه ؟
وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡
باشه پس یعنی میگفتم اگه راه دیگه ای جز عمل هست اونو برو چون نسبت به عملت یکم یه جوری ام
ایشالله دوباره سلامتیت یه دست میاد🤍
گلم میشه بگی کلا در مورد من چی حس میکنی؟به نظرت امیرحسین چه حسی به من داره؟برات دعا میکنم عزیزم خیل ...
دوستت داره بهت فکر میکنه درگیرت هست