2789
عزمزم لطفا جواب منم بدهزهرا و سجاد بهم میرسن و ازدواج میکنن باهم؟

عزیزم نمیدونم من نهایت برای چند نفر اول بتونم تمرکز کنم و جواب درست بدم واسه همین گفتم نهایت ۵ نفر

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

جان خواهر زیاد پرسیدن وارد جزئیات شدیم یادم رفت یه بارم قشنگ با جزئیات بپرس آخرین نفر جوابت رو برم ب ...

هرچی راجب خودم و زندگیم حس می کنی بگو ،حس مهران بهم 🙁✨

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هرچی راجب خودم و زندگیم حس می کنی بگو ،حس مهران بهم 🙁✨

دوست داره شدید اما زیر پوستی حواسش هم بهت هست 

تو هم‌دختر باحال و مهربونی هستی اما زود ناراحت میشی و بهت برمیخوره در کل دوست داری خیلی با انرژی باشی رنگ های پاستیلی مثل آبی روشن صورتی دوست داری ارتباطط با خانوادت هم خوبه و دوسشون داری

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

بچه هاکی گف سمند چندساله تولید نمیشه؟سمند سورن داریم چند نوع

من بودم 

خودرو ملی رو گفتم عزیزم

دوست داره شدید اما زیر پوستی حواسش هم بهت هست تو هم‌دختر باحال و مهربونی هستی اما زود ناراحت میشی و ...

عزیز م به نطرتون چیکاره میشم؟ رشتم تجربیه 

و اینکه دولتی قبول میشم یا ازاد 

دلش برام تنگ شده؟ 

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

دوست داره شدید اما زیر پوستی حواسش هم بهت هست تو هم‌دختر باحال و مهربونی هستی اما زود ناراحت میشی و ...

منو بگو 

عاقبت کارم چی میشه 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲