2777
2789
عنوان

زایمان

157 بازدید | 17 پست

سلاممم مامانا من میخوام برایه زایمانم خیلی ظاهر آراسته ای داشته باشممم خب میخوام برم ارایشگا برایه بافت مو و اصلاح ابرو و اینا بعد امروز دکترم گفت طبیعی میتونی زایمان کنی ۳۰ هفتمه چکار کنم که هم به کارام برسم هم به موقع برم برایه زایمان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه هنوز ده هفته وقت داری برای فکرکردن.الان سیسمونی اینارو بخر اول فکزت راحت شه

هر لحظه ممکنه دردم بگیره خب از کجا بدونم شوهرم اینا خیلی باکلاسن نمیخوام شلخته ببیننم

من میخواستم بازم بزنم نزدم خداروشکر چون سر زایمان کل موهامو با دست کندم انقد موهامو کشیدم ولی بعدش م ...

توام طبیعی بودی؟

برگردی عقب بازم طبیعیو انتخاب میکنی؟

واژنت زشت نشد؟

هر لحظه ممکنه دردم بگیره خب از کجا بدونم شوهرم اینا خیلی باکلاسن نمیخوام شلخته ببیننم

برای زایمان طبیعی زیاد به شیک بودن توجه نکن من موهامو اتو کردم رفتم ولی بعد زایمان عین مرده ها شده بودم.از ساعت سه شب تا نه صبح درد داشتم.تنها چیزی ک فکرنمیکردم زیباییم بود.چرا سزارین نمیکنی

من اگه برگردم عقب میرم سزارینولی اگه بخام بچه دوم رو بیارم بازم طبیعی شکل واژنم تغییری نکرده ولی بخی ...

خب شما یکماه نشده زایمان کردی بخیه زمان میخواد جای حساس هم هست.بقول دکتر من شوخی نیست بریدیم دوختیم

برای زایمان طبیعی زیاد به شیک بودن توجه نکن من موهامو اتو کردم رفتم ولی بعد زایمان عین مرده ها شده ب ...

عشقم دکترا ولم نمیکنن همش میگن سنت کمه سزارین خیلی سخته درسته درد نداری ولی برایه ۶ ساعت درد نداری بعدش تا ۴۰ روز درد میکشی

عزیزم اصلا زایمان طبیعی اونجوری که میگن نیست

بخیه اش هم چیکار داره به سزارین خیلی راحتتره

من که یکی دو روزه خوب شدم

برای خوشگلی من بافت زدم خراب نشد ارایشم که تا زاییدی اینقدر خوبی سریع میکنی