2777
2789
عنوان

دعوای من

257 بازدید | 11 پست

یه دعوای خیلی بد کردیم من چند ماهه پولامو جمع کردم خواستم گوشیمو عوض کنم آیفون بگیرم خودم کارمندم و پول خودم بود.

حالا با شوهرمم تو فکر خونه خریدن بودیم تا گفتم بیا بریم گوشی ببینم سریع گفت نه و من می‌خوام خونه بخرم منم گفتم من چند ماهه دارم جمع میکنم و کلی بهم حرف زد ک تو عقل نداری و این حرفا 

بعدش رفتیم سر معامله و خونه معامله کردیم منم برگشتنی گفتم من اختیار هیچی رو تو زندگیم ندارم دارم کار میکنم اما اجازه ندارم چیزی که دلم میخواد بگیرم بحث بالا گرفت  منم گفتم تو حق نداری رو کل پول و طلاهام حساب کنی حالا که اینجوریه نمیدم بهت کلی منو زد 

میخواد وام مسکن بگیره رو کل حقوق منم حساب کرده نمیتونم نفس بکشم

خیلی حالم بده

یه وقت ضامنش  نشی ها 

نه خودت نه اقوامت 

پولم دادی خونه رو باید به نامت کنه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگه ۳ دانگ نامت میکنم

خب پس دیگه چی میخوای 

ولی یادت نره ضامن نشی

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

یه چکم به نام تو ننویسه

توی این شرایط که میخواین با وام خونه بخرید اصلا حرف از گوشی آیفون زدن درست نیست. همه دوستان میان میگن این رابطه رو تموم کن. اما حقیقتا فشار زیادی توی این شرایط اقتصادی روی همسرته. کارش درست نبوده اما درک کن. اگر من بودم برای خونه خریدن هرکاری میکردم. و حرف گوشی نو نمیزدم. پا رو دلت بزار. یه مدت دیگه گوشی بخر. خصوصا اینکه میخواد ۳دونگ به نامت کنه.

توی این شرایط که میخواین با وام خونه بخرید اصلا حرف از گوشی آیفون زدن درست نیست. همه دوستان میان میگ ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت اما ما تو خونه سازمانی میشینیم همسرم گفت اگه به اسم خودمون بزنیم باید بلند شیم بزنم به اسم مادرم فعلا

منم حس میکنم اون سرپرسته و نمیشه اسم خودش باشه اما اسم من بزنه مشکل ندارع

یجورایی داره زرنگ بازی در میاره