اگه رسیدین بگین رابطتتون مجازی بود یا حضوری ؟ و بعد چند سال بهم رسیدین ؟
اگه جدا شدید هم دوست داشتید دلیلشو بگید؟ و بگید بهتر شد جدایی براتون یا نه؟
لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کم بدبختی داشتم این وسط عاشقم شدم ولم کرد:) رفت بچه ها میشه لطفا نفری یدونه صلوات بفرستین؟ ی نفر دلش ...
برای چی عزیزم ؟
لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
ی عشق یک طرفه ک پنج ساله درگیرم از بچگی بود و هست و خواهد بود ... هنوز اعتراف نکردم! نمیدونم .. ولی ...
اعتراف کن تا دیر نشده وگرنه بعداً یه دل نه صد دل پشیمون میشی وقتی دیر بشه!
جداشدیم:)دلیلش این بود که یکی دیگه رو دوس داشت و الانم با همون ازدواج کرده
خدا