2777
2789
مرسی ک به ماهم اطلاع دادی

قوربونت مراقب باشین دااا

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

بهش نگو هر خانمی واجبه واس خودش پسنداز داشته باشه

اره اینو میدونم خواهر خیلیییییی ولخرجه اصلا واسش مهم نیس هزارتومان صد میلیون هیچی الان بهش بگو پس انداز داری فرشید میگی پس انداز آدم چقدر زنده ست خودمم این پول رو زور قایم کردم بفهمه بخدا هزار جور ادا درمیاد تادربیارم منم به فکر اینده پسرمم نشه بیشتر 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین 👏 مبارکت باشه

فداتشم مرسی 🫂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

باشه طلا قایم کن ننداز نفهمه داری

اره نمی‌دونم شاید اینکاروکردم واقعا نمیدونم

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

در کنار درس خوبه حرفه یاد بگیری

دقیقا خیلی خوبه‌ مستقل میشی 

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

وای من اصلا نمیتونم پس انداز کنم هر چی پول دارم میدم نقره عشق نقره دارم هی همش جمع میکنم طلا بخرم ول ...

به زودی نقره جای طلارو میگیره همین الانم موازی با طلا داره میره بالا این حرفو از من یادگار داشته باش 

فقط سعی کن کم اجرت بخری یا شمش نقره که خیلی بهتره

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

من ۳۰۰ تومان خوابوندم حدودا چهار ماه.البته گاهی وسطش برداشتم پول رو و دوبار گذاشتممن متاسفانه بچه ند ...

خب این ک پول زیادیه

همون موقع ۳۰۰ رو طلا میخریدی بصرفه تر نبود

خودت نخواستی بچه یا نشد

انشالله اگر دوس داری بچه هم بیاد

ولی در کنار شیرینیهاش کلی خرج و مسئولیت داره

اگه مجردی اره ولی تو زندگی متاهلی و بچه با این خرجا اصلا نمیشه مگر درآمدت بالای ۵۰ باشه

اونم نمیشه دیگه چون هر چی درآمدت بیشتر بشه انتظاراتت نیز از زندگی بالا تره.

مثال وقتی کسی ۱۸ تومن حقوق میگیره بچه ش رو می ذاره مدرسه دولتی

اونی که ۲۵ میگیره می ذاره یه غیرانتفاعی معمولی

وقتی درآمدت ۵۰ تومن شد بچه ت رو میذاری یه غیرانتفاعی درجه ۱ دو سه تا کلاس هم میفرستیش.پس چیزی برای پس انداز نمیمونه 

انشاالله که به خیروسلامتی ازش استفاده کنید

مرسی مهربونم🫂♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

خب این ک پول زیادیههمون موقع ۳۰۰ رو طلا میخریدی بصرفه تر نبودخودت نخواستی بچه یا نشدانشالله اگر دوس ...

اون موقع راکد بود و قیمت طلا ثابت بود.منم گذاشتم و وام گرفتم.خودم میخوام بچه ولی هنوز که خدا صلاح ندونسته

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود