2777
2789
عنوان

شماهاااا

52 بازدید | 6 پست

مشکلتون اینه که نمی‌خواید موفق باشید، می‌خواید موفق تر از بقیه باشید. نمی‌خواید خوشحال باشید، می‌خواید خوشحال تر از بقیه باشید. این مقایسه با بقیه پدرتون رو در آورده.

متاسفانه اگر فردی همچین کاری با خودش بکنه با فرزندش هم میکنه و فرزندشم با فرزندش و اینطوری میشه نسل ...

متاسفانه🙂امیدوارم یروزی ما به فکر خودمون باشیم نه اینکه بقیه چجورین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب تو الان واقعیت رو گفتی

الی الخصوص درمورد من

ولی من دوس دارم خوش حال باشم

مامانم میزنه تو سرم مث بقیه باش

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
خب تو الان واقعیت رو گفتیالی الخصوص درمورد منولی من دوس دارم خوش حال باشممامانم میزنه تو سرم مث بقیه ...

به نظرم انها نصیحتی که میتونم بکنم نه ولی تنها چیزی که تجربه کردم میتونم بهت بگم اینه که امروز حرف منه فردا حرف تو پس فردا حرف یکی دیگه 

واین چرخه ادامه داره 

پس برای خودت زندگی کن که فردا حسرت اسن روزا و این حس و حال و نخوری 

به نظرم انها نصیحتی که میتونم بکنم نه ولی تنها چیزی که تجربه کردم میتونم بهت بگم اینه که امروز حرف م ...

...

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕