2789
عنوان

شماهاااا

52 بازدید | 6 پست

مشکلتون اینه که نمی‌خواید موفق باشید، می‌خواید موفق تر از بقیه باشید. نمی‌خواید خوشحال باشید، می‌خواید خوشحال تر از بقیه باشید. این مقایسه با بقیه پدرتون رو در آورده.

متاسفانه اگر فردی همچین کاری با خودش بکنه با فرزندش هم میکنه و فرزندشم با فرزندش و اینطوری میشه نسل ...

متاسفانه🙂امیدوارم یروزی ما به فکر خودمون باشیم نه اینکه بقیه چجورین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب تو الان واقعیت رو گفتی

الی الخصوص درمورد من

ولی من دوس دارم خوش حال باشم

مامانم میزنه تو سرم مث بقیه باش

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
خب تو الان واقعیت رو گفتیالی الخصوص درمورد منولی من دوس دارم خوش حال باشممامانم میزنه تو سرم مث بقیه ...

به نظرم انها نصیحتی که میتونم بکنم نه ولی تنها چیزی که تجربه کردم میتونم بهت بگم اینه که امروز حرف منه فردا حرف تو پس فردا حرف یکی دیگه 

واین چرخه ادامه داره 

پس برای خودت زندگی کن که فردا حسرت اسن روزا و این حس و حال و نخوری 

به نظرم انها نصیحتی که میتونم بکنم نه ولی تنها چیزی که تجربه کردم میتونم بهت بگم اینه که امروز حرف م ...

...

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕