2777
2789
عنوان

بنظرتون داره خیانت میکنه

222 بازدید | 14 پست

سلام،من دوست پسرم چندکیلومترشهرش تا شهرمون فاصله داره،ومحل کارش بعضی شبا شیفت میاد شهرمون،همیشه زودترمیومدکه منوببینه،مگربعضی وقتا که نمیشد،امروزگفت مریضم زودترنمیام میترسم توام سرماخورده بشی،بعد از یکساعت قبل هرچی زنگ میزدم پیام میدادم جواب نمیداد،ازساعت شیفتشم نیم ساعت گذشته بود،تااینکه زنگ زد گفت ماشینم جلوی درخونمون چراغ چکش روشن شدهرچی زنگ میزدم به همکارم جواب نداد(یعنی اینهمه زنگ زد تماسوپیامامو ندید؟)بعدگفتم خب باماشین بابات میومدی،گفت من کی باماشین بابام شده بیام؟(بعضی وقتا میومد)بعد گفت ببخشید گوشیم سایلنت بود ندیدم زنگ زدی،(یعنی به همکارش زنگ زد ندید؟من از یکساعت قبل پیام دادم بهش میتونست پیام بده بهم خبربده نگران نشم)حس میکنم داره خیانت میکنه و با کسی بوده که دیر رسیده،همونطور که میومده منو میدیده،(۲ساله باهمیم)شما نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مگه خودت کار زندگی نداری ایقد دقیق شدی رو این

درضمن وقتی اعتماد نباشه هی برا انگ‌ خیانت یچیزی پیدا میکنی

اینم بدون بعد یسال رسمی نشه دیگه بچه بازیه

نظرات مخالف ریپلای نزنن‌.بگو (بمن چ) تا (ب ت چ) نشنوی
احتمالا داره خیانت میکنه بابای منم وقتی خیانت میکرد گوشیش سایلنت بود به هرحال

😔😔😔نمیدونم بخدا یهو این حسو داشتم خب از یطرف میگه هرچی زنگ میزنم به همکارم که زودتر بره جواب نمیده،بعد از ی طرف میگه متوجه نشدم،پس اینهمه زنگ میزده یعنی ندیده؟

😔😔😔نمیدونم بخدا یهو این حسو داشتم خب از یطرف میگه هرچی زنگ میزنم به همکارم که زودتر بره جواب نمید ...

بنظر باهاش روراست باش و بگو اینطوری بهتره تا تعقیبش کنی به سابقه طرفم بستگی داره

همه این روابط الکیه

دخترا وقتی وارد رابطه میشن درس و پیشرفت میذارن کنار 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

اینهمه پیام دادم نگران بودم،بعد همین ک رسید زنگ زد بهم

خب طبیعیه واقعا

منم کلا بیرون برم یا کار اداری داشته باشم اصلا جواب کسی رو نمیدم مگه اینکه بدونم واجبه

🏃🏻‍♀️

بنظر باهاش روراست باش و بگو اینطوری بهتره تا تعقیبش کنی به سابقه طرفم بستگی داره

اینطوری اصلا پیش نیومده همیشه تا حرکت میکرد بهم زنگ میزده ،ولی ایندفعه نیم ساعت از شیفتش هم گذشته بود دیر کرده بود

تازه بعد دو سال بحث ازدواج وسط نکشه یعنی متعهد نیست و خیانتم میکنه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

اره اونا ک کلا بحثش جداس،من الان مشکلم اینه ک الان با کسی بوده ک دیرکرده و جواب نمیداده؟

احتمالش هست منم ریشه ای برات قضیه رو گفتم 

کسی که ازدواجی نباشه احتمال خیانتشم هس

2790
2778
2791
2779
2792