2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم

571 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها الان 6 ماهه ازدواج کردم 2 سال توعقد بودم موقعی که توعقد بودم شوهرم خیلی بهم توجه میکرد ولی حالا از وقتی ازدواج کردیم باهام سرد شده مخصوصا از وقتی حامله شدم از لحاظ جنسی هم خیلی باهام سرد برخورد میکنه خودش میگه چون حامله ای نمیخوام اذیت بشی خیلی خسته شدم همش احساس تنهایی میکنم وقتی میره سرکار اصلا بهم زنگ نمیزنه باید چیکارکنم که دوباره مثه اونوقتها باهام رفتارکنه توروخدابیاین کمک کنید خسته شدم؟؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
2
100%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم ببخشیدا،براچی انقد زود باردار شدی .اونم بعد دوسااااال عقد موندن حالا که باید از دوتایی بودنتون لذت ببرین باردار شدی منم بودم بی حس و حال میشدم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

تو دوران بارداری خانوما فوق العاده حساس میشن و نیاز به توجه درونشون شعله ور تر میشه اما متاسفانه اکثر آقایون متوجه این موضوع نیستن و خانوما خیلی اذیت میشن

بنظرم عزیزم روراست به شوهرت بگو که الان که بارداری حواسش بیشتر بهت باشه

خب عزیزم ببخشیدا،براچی انقد زود باردار شدی .اونم بعد دوسااااال عقد موندن حالا که باید از دوتایی بودن ...

آبجی جوناز خونه باباش ک نیاورده بچه شوهرشه,اونم باید حواسش میبود ,عین ما ک کار دادیم دست خودمون