2777
2789

سلام.یکی به پست تو همین نی نی سایت گذاشته بود میگفت دعای نی نی سایتیا خیلی گیراس.من پرروتر از رین بودم که ناامید شم اما دیگه انگار ته یه دره سیاه و عمیق توی یه سیاهچاله ام که صدام نمیرسه.فقط گره های الان زندگیم نیست که بگم حتما به صلاحم نیست،خیلی وقته تو موردای مختلف صدام شنیده نمیشه.میشه واسه اینکه حاجت روا شم واسم حمد یا صلوات یا آیت الکرسی هرچی که دلتون خواست واسم بخونید؟امیدوارم با دعاهای شما حل شه نیاز نباشه واسه اولین بار برم پیش دععا نووییس.وحشتناک تحت فشارم و بخاطر مشکلم زندگیم به هم ریخته.تاحالا اینقدر توی ته ناامیدی نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی کار ها کردم خیلی تلاش کردم هیچی به هیچی

منم الان تو یه جاییم که انگار خیلی اونور تر بریدنم.دیگه اونقدر مطمئن شدم نمیرسه که حتی نمیگم لطفا درست شه.واقعا از اینکه پیش اونطور آدمایی برم رضایت ندارم اما مجبورم.علتش هم نپرس لطفا.ولی هنوزم دوس دارم معجزه شه و خودش کارمو درست کنه

منم الان تو یه جاییم که انگار خیلی اونور تر بریدنم.دیگه اونقدر مطمئن شدم نمیرسه که حتی نمیگم لطفا در ...

من خیلی نماز خوندم  قرآن خوندم همش صدقه بده همش کار خیر انجام بده ولی خب اصلا هنوز  اثراتش روی من هست

منم الان تو یه جاییم که انگار خیلی اونور تر بریدنم.دیگه اونقدر مطمئن شدم نمیرسه که حتی نمیگم لطفا در ...

من کاملا درکت میکنم فقط میدونم نباید نا امید بشیم  خودمان به خودمان کمک کنیم

من خیلی نماز خوندم قرآن خوندم همش صدقه بده همش کار خیر انجام بده ولی خب اصلا هنوز اثراتش روی من هس ...

منم فکر میکنم اونقدام بد نبودم که کامل سایلنت شم و صدام نرسه.نمیگم ادم کاملا خوبیم اما مگه رانده شده ام که تا این حد صدا نمیرسه؟