2777
2789
عنوان

پسر رویاهام

131 بازدید | 11 پست

همون شخصیتی که همیشه تو ذهنم بوده حالا سر راهم قرار گرفته و پیام داده بهم چند روزه  صحبت میکنه باهام ولی خیلی کم و بینش وقفه میوفته یعنی یک ساعت کامل صحبت نمی کنیم 

و خیلی با چارچوب و احترام پیش میره صحبتمون 

حالا بعد چند روز یه چیز فهمیدم اینکه یک سال از من کوچیک تره 😶ولی بچه ها خیلیییییی سن شخصیتیش از من بزرگ تره 

خیلی خیلی

لااقل سن عقلیش۲۸،۲۹هست

حالم گرفتس ....راستش از زمانی که سنمو فهمیده و سنشو فهمیدم حالم بد گرفته اس خیلی خیلی ....

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نزدیک ۲۲ایشون تازه ۲۱

اصلا گلبرگم ریخت وقتی فهمیدم ۲۱سالشه باورم نمیشد خیلییییی بزرگتر از سنش میخورد خیلی خیلی خیلی بچه هااا خیلی 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

ببین اگه بخوادت ، باهات ازدواج هم میکنه ، یک سال چیزی نیست

فقط بخوادت 

من پسر میشناسم من عاشقش بودم اونم اوایل روی خوبی بهم داشت ، ولی الان مثل چی منو کم محل میکنه 

ولی شنیدم رفته خواستگاری کسی ، به خاطره دختره حاظر بوده شغلش رو هم عوض کنه  

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
ببین اگه بخوادت ، باهات ازدواج هم میکنه ، یک سال چیزی نیستفقط بخوادت من پسر میشناسم من عاشقش بودم او ...

من مشکلی ندارم ....

نمیدونم اون چی تو فکرشه نسبت به من ......کاش میشد بفهمم کاش میشد کااش

عزیزم خودتم بچه‌ای

😐 شما به نوزاد میگید بچه به ۱۱ساله هم مید بچه به ۱۵ساله هم مید بچه به ۲۲سالم میگید بچه ؟

دقیقا بزرگسال به کی میگن ؟

من مشکلی ندارم ....نمیدونم اون چی تو فکرشه نسبت به من ......کاش میشد بفهمم کاش میشد کااش

زیاد فکر نکن در موردش 

پسر فقط ادمو باید بخواد 

مستقیم هم ازش بپرسی ، معمولا مبگن اشکالی نداره چون فقط میخوان دوست بمونن ، قصد تعهد ندارن 

نمیخوام ناراحتت کنم ولی واقعیت جامعه رو گفتم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
مهم نیست بنظرم 1 سال که چیزی نیست

اخه من مشکلی ندارم 

نمیدونم اون چی تو ذهنشه کاش نظرش مثل سابق باشه

زیاد فکر نکن در موردش پسر فقط ادمو باید بخواد مستقیم هم ازش بپرسی ، معمولا مبگن اشکالی نداره چون فقط ...

دقیقا .... ولی من هیجوقت روم نمیشه مستقیم بگم من خیلی با شرم و حیام اصلا نمیپرسم و هیجوقت شروع کننده نیستم