بچه ها به نظرتون اگر یکی شرایط خودش خوب باشه بگه فقط دختر بور میخام و همون طور که میدونید بور نیست توی ایران آیا سخت گیری میکنه؟ منطقه خاصی هست که بور باشن به نظرتون؟ 😂😂
خب خداروشکر دعا کن مال منم دردسترس قرار بگیره😅😅شما هم خوشبخت بشی عزیزم
عقد نکردین مگع؟
منم عقد نیستم و متاسفانه گند خورد ب همه چ
ممنونم اگ بزارن
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ولی بلوند خوب طبیعیتا کمتر هست دیگه تو خاورمیانه زندگی میکنیم نه اروپا
بگردین هست ، ترکا، کردا بختیاریا و..
ولی خوب اگه به عنوان ملاک باشه هم بچگانس هم مسخره
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
مال ماهم نشون نمیشدیم سنگین تر بود😑😑دوماهه ندیدمش ... انشالله برا جفتمون هر چه زودتر کارا ردیف بشه ...
چرا چیشدع مگع؟
هعی منکع امیدم دیگع نا امید شدع و دیگه موندم چ کنم
اما انشاءالله ک معجزع شع و راضی شن