2777
2789
عنوان

دختر بور

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خداروشکر دعا کن مال منم دردسترس قرار بگیره😅😅شما هم خوشبخت بشی عزیزم

عقد نکردین مگع؟

منم عقد نیستم و متاسفانه گند خورد ب همه چ

ممنونم اگ بزارن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
شهریم.شیروان

اها

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بور هست

ولی بلوند خوب طبیعیتا کمتر هست دیگه تو خاورمیانه زندگی می‌کنیم نه اروپا

بگردین هست ، ترکا، کردا بختیاریا و..

ولی خوب اگه به عنوان ملاک باشه هم بچگانس هم مسخره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

نشون شدیم... کلی مانع بینمونه😭همش کارمون عقب میفته دیگه خسته شدم...

مث ما اما ما نشونم نیستیم و مخالفن

هوف چقد بدع😞

مث ما اما ما نشونم نیستیم و مخالفنهوف چقد بدع😞

مال ماهم نشون نمیشدیم سنگین تر بود😑😑

دوماهه ندیدمش ... انشالله برا جفتمون هر چه زودتر کارا ردیف بشه به خوبی و خوشی بیایم تاپیک بزنیم رفتیم سرخونه زندگیمون😍😍

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

مال ماهم نشون نمیشدیم سنگین تر بود😑😑دوماهه ندیدمش ... انشالله برا جفتمون هر چه زودتر کارا ردیف بشه ...

چرا چیشدع مگع؟

هعی منکع امیدم دیگع نا امید شدع و دیگه موندم چ کنم

اما انشاءالله ک معجزع شع و راضی شن