2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی

556 بازدید | 11 پست

بنظرتون ادم پس انداز مخفیانه از شوهرش داشته باشه اشکالداره؟خودم درامدی ندارم،ازنظر شرعی و دیگر جنبه ها

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا برا روز مبادا،هم خودم هم زندگیم

اگه اقات ازاون دسته است ک بفهمه ناراحت میشه بهش بگو من میخوام اگه بشه پس انداز کنم ک درجریان باشه اگه نه اشکال نداره پس انداز کن و برا روز مبادا خیلی خوبه

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
اگه اقات ازاون دسته است ک بفهمه ناراحت میشه بهش بگو من میخوام اگه بشه پس انداز کنم ک درجریان باشه اگ ...

اتفاقا بعضی وقتا خودش میگه توروخدا از پولام بردار جمع کن من ک نمیتونم تو بردار.اما من نمیتونم اصلا

هیچ اشکالی نداره، خیلی هم کار خوبیه عزیزم، میخای تو زندگیت خرج کنی نمیخوای که به خانوادت بدی که مشکل شرعی وحرام باشه،هرزنی باید باید پس انداز داشته باشه، حیف که خودم بعد هفت سال به این نتیجه. رسیدم، کسی بهم نگفته بود  

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 
اتفاقا بعضی وقتا خودش میگه توروخدا از پولام بردار جمع کن من ک نمیتونم تو بردار.اما من نمیتونم اصلا

راضیه حتما بردار و پس انداز کن

من شوهرم همیشه میگه خیلی خوبه که دلم قرصه اگه کم بیارم میدونم که تو داری

حالا هر وقتم بگه در شرایط عادی پول داری میگم نه پولم کجا بود!!!!

ولی ببینم واقعا در مضیغس بش میدم

ولی بعدا دوبله ازش میگیرم😆😂

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

خب بردار پس انداز کن خیلی خوبه و ب درد میخوره

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
راضیه حتما بردار و پس انداز کن من شوهرم همیشه میگه خیلی خوبه که دلم قرصه اگه کم بیارم میدونم که تو ...