2777
2789
عنوان

حالم خیلی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 45 پست

فقط خودتی که می تونی خودتو نجات بدی. از این و اون و دوست و آشنا توقعی نداشته باش. خوشبختی تو ذهنت شروع می شه. و باور کن شعار نیست. فقط یه میل به افسردگی تو آدم وجود داره که باید باهاش بجنگی. این همون چیزیه که باعث می شه وقتی غمگینی بری سراغ آهنگای دلگیر و غمگین تر بشی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر منم چند وقت پیش افسردگی شدید داشتم 

هم اینکه نشستم رو خودم کار کردم هم اینکه این جوشونده های ضد افسردگی خوردم خداروشکر خیلی بهترم 

گل گاوزبان ..سنبل الطیب..گل سرخ ..رو با نبات دم میدم تو قوری مینوشم ..خیلی تاثیر داشته ..ضمنا اعصابمم ارومتر شده و همینطور خوابم بهتر شده

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

منم 50 روزه زایمان کردم حالم خوش نیست حس افسردگی دارم به خودمم حق میدم چون یه حاملگی سخت و پر ماجرا داشتم بعد دنیا اومدن بچه هم کلی دردسر داشتم حتی تازگی 4'روز بستری شد دو هفته بعد چکاب داره بچه فکرم مشغوله خیلی نگراشم.شب بیداریا کولیک بچه خودمم خیلی ضعیف شدم و همه استخوان اام درد میکنن خلاصه حال خوشی ندارم

احساس میکنم دیگه به درد زندگیم نمیخورم دلم هیچی نمیخواد دیگه نسبت به شوهرمم هیچ حس مثبتی ندارم فکر میکنم باید مسیرم و ازش جدا کنم واقعا احساس میکنم انتخابم اشتباه بوده.فقط دلمواسه دخترم میسوزه که سهه سالشه.

منم 50 روزه زایمان کردم حالم خوش نیست حس افسردگی دارم به خودمم حق میدم چون یه حاملگی سخت و پر ماجرا ...

آخی تو الان حق داری افسرده باشی ..ولی باور کن شرایط بدتر از شما هم میگذره و فراموش میشه و روزای قشنگی در  راهن😍

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

سلام عزیزم  کسی نیس که توی زندگی گرفتاری و مشکل و ترس نداشته باشه گاهی که پرده از جلو چشممون بره کنار و زندگی خیلیای دیگ رومیبنیم واقعن شکر میکنیم ولی اونچیزی که ما الان باورش نداریم اینه که مسافریم و دیر یا زود قراره بریم و اینجا ومشکلاتش یچیزه گذراس و وقتی بمیریم حتمن این مشکلات دنیایی که الان داریم بخاطرش زندگی رو تباه میکنیم مسخره میادو حتمن ازاونچیزی که در انتظارمونه در حالیکه حتی  یذرم تو دنیا بهش اهمیت ندادیم هراس خواهیم داشت  بنظرمن وقتی آدم به تهش میرسه که خودشو فقط تو همین دنیا تصور میکنه و نمیدونیم واسه چی اومدیم و قراره چیکار کنیم و ارزش ومقام وجودی خودمون نمیدونم توصیه من به شما دوست عزیزم اینه که اول سعی کنی به بعد معنوی زندگیت بیشتر از قبل توجه کنی و مطمئن باش از همون لحظات اول تاثیر اونو حس میکنی حتی بادعا و قرآن خواندن میتونی خیلی از دردها و مشکلات دنیویتم به امید خدا درمان کنی و به جای غصه خوردن سرتو گرم کنی مثلن من بهت کتاب پرواز روح و عالم عجیب ارواح (نویسنده آقای ابطحی)رو توصیه میکنم امیدوارم هر چه زودتر یادت بیاد که خدا عاشقانه منتظرته