2777
2789
عنوان

انقد عجیبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 53 پست
نه بابا؟؟  چه عاالي خيلي منم دوسش دارم  ميگم پيكاسو ايرانيه؟

اره 

اما سبكشونو دوس داشتم 

ي جرياناي بين سبك هست فقط رزمي ها در جريانن

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه هی همه میگن این کارو کن اون کارو کن ازشون چیه همه رو دیدم اینطورین اعصابم خورد شده اجی

عزيز دلم هر كاري دوس داري انجام بده به شرط اينكه مواظب خودت باشي بعد از حرف هاي بقيه ناراحت نشو بزار هر چي ميخوان بگن 

من ماه هاي اول بارداريم ماست موسير دوس داشتم بخورم بهم ميگفتن نخور خوب نيست حرصم ميگرفت

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
 واقعا؟من خيلي دوسش دارم بهم انرژي زيادي ميده

خانم خوبيه بدنشم واقعا خوبه دانششم زياده

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

کلا ورزش توی بارداری توصیه میشه

ورزشی که از قبل میکردی رو میتونی ادامه بدی

ورزش هم نمیکردی اتفاقا خوبه که بعدا طرز بارداری کمی ورزش روزانه نرمش و پیاده روی بذاری توی برنامه ات 

من که همون اول دکتر بهم گفت که ورزش کن و هیچ وقت فکر نکن کارهایی مثل پریدن و دویدن و ...باعث سقط یا خطر در بارداری میشه

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

من کلاس زبان میرفتم

الان انقدر سقط زیاد شده برای همین میگن ورزش نرید

اونهایی که ورزش سنگین میکنن تو این عکسا از قبل حرفه ای بودن

نمیدونم چرا ملت ما خودشون رو با عالم و آدم مقایسه میکنن

دلربا جون باشگاه خوب ميشناسي سمت غرب؟من چند تا رو رفتم خوب نبودن

غرب منظورت كجاس دقيقا 

شوهرش منظورمه ها 

الان باهاش ارتباط ندارم 

سبكمو عوض كردم 

اون موقع بود