2777
2789
عنوان

من کشتمشون

272 بازدید | 19 پست

دوتا بچه گربه کنار جوب افتیده 

بودم مادر نداشتن  منم اوردمشون اتاقم حدود ۱هفته نگهشون داشتم دیگه پی پی میکردن سرو صدا داشتن راحت نبودم واقعا ۱۶ سالمه باید درس بخونم من اخه همش غذا میخواستن 

به هرکه گفتم میخواید گفتن نه گزاشتمشون رو حیاطمون سه چهار روز خوب بود ولی.... امروز صبح دیدم مردن احساس گناه میکنم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگ حیاط نمیموندن تو خیابون بودن

عمرشون کوتاه بوده

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

تو حیاط بهشون غذا میدادی

اینا خونسردن سرما رو حس نمیکنن که آوردیشون تو اتاق

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

نمیتونی نگه داری از اول برش نمیداشتی یا به کسایی میدادی که بتونن نگه دارن

میدونم گفتم میمیرن نگهشون دارم تا کسی پیدا شه براشون هیچکس نبود نکه داره از دوستام هنه پرسیدم هیچکی قبل نمیکرد یکیشون مریض بود از اول .....

بهتر بود کلا از اول تو کار طبیعت دخالت نمیکردی دست نمیزدی بهشون خواهرم یه بچه گربه پیدا کرد از اون بیماری پوستی گرفت دو ماه درگیر بود هرروز گریه میکرد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خب اگ حیاط نمیموندن تو خیابون بودنعمرشون کوتاه بوده

به خدا اصلا رو قلبم سنگین شده

مرده دیگه فکرتو درگیر نکن

صبح تا حالا تو فکرشم اصلا تو مدرسم نتونستم درس بخونم .....کاش از ذهنم بیرون ره

تو حیاط بهشون غذا میدادیاینا خونسردن سرما رو حس نمیکنن که آوردیشون تو اتاق

بچه گربه حس میکنه رو حیاط بهشون غذا میدادیم به خاطر سرما مردن ...

نباید به بچه گربه دست بزنی چون دیگه مادرشون نمیاد سراغشون 

کلا حیوونا بچه هایی که میبینن مریضن همون اول رها میکنن دیگه سیستم طبیعته مداخله نکنید

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
شاید مریض بودن و اگه توعم نمیوردیشون توی خیابونی جایی میمردن://

مادر نداشتن اگه نمیوردمشون از گرسنگی میمرد ولی حداقل بار کشته شدنشون رو دوش من نبود