2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برم دکتر روانپزشک

185 بازدید | 23 پست

بچه ها دیگه خسته شدم تصمیم گرفتم برم دکتر روانپزشکم 

من قبلا وسواس فکری شدید داشتم به گفته دکتر پرکار بود قرص خوردم چند جلسه تحریک مغزی انجام دادن برام حالم خوب شده بود چند ماهی بعدش تصمیم گرفتم باردار بشم حالا تو ماه دوم بارداریم چند هفته ای هست برگشته وسواسم و حالم خیلی بده مدتیه هرکار میکنم سعی میکنم به چیزی فکر نکنم یا شکاک نباشم نمیشه کلا انگار خود ب خود فکری میشم شک دارم به آدما ب همه چیز با کسی اصلا نمیتونم حرف بزنم چون به حرفاش شک دارم ک این از کجا می‌دونه یا فراموش کردم ک این قبلا میدونسته هم خودم بهش گفتم یا خیلی فکر سوالای مسخره دیگه 

کسی میخواد باهام حرف بزنه وحشت خودمو میزنم ب اون راه یا هواسمو پرت میکنم ک اصلا نشنوم ک برام سوال نشه فکری نشم دوست ندارم ن جایی مثل خونه مادرم برم نه جای دیگه خونه مون هم دوست ندارم کسی بیاد چون با حرف زدن دیدار گفتگو حالم بدتره 

برام غیر قابل تحمل شده نوبت گرفتم برم دکتر تو سایت شنیدم ک قرص اعصاب برای زن باردار خوب نیست اما نمیتونم نمیشه برام غیر قابل تحمله دعا کنید رفتم دارو بده برام شوهرم همش میگه ی اتفاقی برای بچه میفته اما چکار کنم تحمل نمیتونم بکنم فکرامو اخلاقمو کارامو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید کامل درمان میکردی بعد باردار میشدی ، شاید دکتر بهت قرص سبک داد 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

سلام اسی اره عزیزم قرص که خوب نیست پس پپیش روانپزشک نرو چون کارش تجویز داروعه

میتونی بری تراپی درمانی یا روانشناس بالینی

با رفتاردرمانی میتونی تا حدی کنترلش بکنی

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

بهتره بری پیش روانکاو یا روانشناس 

باید بفهمی علت این حست چیه . شما بارداری برای روحیت خوب نیست خونه بمونی فکرتم بیشتر در گیر میشه .برو بیرون ی مدت خودتو درگیر بچه کن برو توی لباس بچه فروشیا .یا توی فضای بازی بچها برو و در مورد آینده این بچه فکر کن 

قرص و دارو فقط مسکنه مشکل شما را رفع نمیکنه

بهتره بری پیش روانکاو یا روانشناس باید بفهمی علت این حست چیه . شما بارداری برای روحیت خوب نیست خونه ...

تاپیک منو دقیق بخون هیچ جا حالم خوب نیست جز وقتی ک خوابم نه خونه حالم خوشه نه بیرون نه تفریح دلم میخواد 

عزیزم ناراحت نشو گفتم این درمان بهتر از قرص و داروعه مخصوصا برای شرایط شمامسکن مثل مخدره اگه دنبال آ ...

نمیتونم بخدا کاشکی می‌تونستم خیلی سخته من با روانشناس نمیتونم حرف بزنم چون کلا شرایط دارم ک با حرف چیزی تو سرم نمیره کلا این مشکل من با دارو حل میشه نه گفتاری