رژصورتیم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 947 عنوان نماز 48 بازدید | 4 پست سلام من نمیتونم نماز صبح بیدار شم پامیشم ساعتمو خاموش میکنم میخابم اصلا انگار یکی منو گرفته چسبونده به جام اگر نماز صبح نخونم بقیه نمازمو هم نمیخوانم میگم از فردا خدایا ارامشم تویی 🤍🕊 یه دختر آذری هستم ✨ تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻 هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️ 1403/08/02 | 14:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رژصورتیم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 947 خیلی دوست دارم نماز بخونم خدایا ارامشم تویی 🤍🕊 یه دختر آذری هستم ✨ تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻 هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
پفک_کرانچی عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12902 کمالگرایی امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
المیرا۵۹۶۰ عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 725 ببین اشکال نداره یه مدت صبح هروقت که از خواب پاشدی بخون نگو دیگه قضا شده این باعث میشه نمازای دیگت رو هم بخونی یواش یواش سعی کن به نماز اول وقت