2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا لپای اونو🥹من و همسرمم تصمیممون همینه البته نه اینکه بچرو بیاریم پیش خودمون فقط حمایت مالی کنیم ازش

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

ش ایط گرفتنش سخته، خصوصا واسه دختر مجرد. ی ترسم هست ک پدرو مادر واقعیش پیدا شن و بچه رو بخوان

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

🥺🥺🥺

من خیلی دوست دارم یکی بیارم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ای خدا لپای اونو🥹من و همسرمم تصمیممون همینه البته نه اینکه بچرو بیاریم پیش خودمون فقط حمایت مالی کن ...

عزیزم

ولی اونا حمایت عاطفی میخوان

اگه بچه ندارید، یکی بیارید

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ای خدا لپای اونو🥹من و همسرمم تصمیممون همینه البته نه اینکه بچرو بیاریم پیش خودمون فقط حمایت مالی کن ...

خیلی مهربونید که این تصمیم رو گرفتید

بخوای ب سرپرستی بگیری چنان چااااه و چاله چوله هایی جلو پات میکنن و چنان قوانین سفت و سختی داره که می ...

نمیدونم قوانینش چیه

چی بگم والا🥲🥲

شاید به خاطر اینه که میترسن از این بچه ها سواستفاده شه

ش ایط گرفتنش سخته، خصوصا واسه دختر مجرد. ی ترسم هست ک پدرو مادر واقعیش پیدا شن و بچه رو بخوان

فکر کنم به مجردا کلا بچه ندن

چون بچه باید توی خانواده باشه