2777
2789

سلام،دوستان انشاالله خدا ب همتون اون نی نی ک دوست دارین بده،واسع منم دعا کنین نینیم اونی بشه ک میخام انشاالله،فقط هزینه ای یو ای چنده ؟؟؟

یہ صلـواتـ از تہ دلت واسع صحیحو سالم دنیـااومدن دخترم میفرستـــے؟؟؟ممنــونم😘
خوب مشکل جهش و تحرک داره هنوز به رنج نرمال نرسیده بنظر من آی یو آی واسه مشکل زنانه بهتر جواب میده

من تنبلي تخمدان داشتم با دارو حل شد اما طرف راستم بیشتر فعال که خفیف بزرگ چندین بار فعال شده اما نتیجه نداده که دکترم گفت آی يو آی بشم گفتن شاید دهانه رحمم مانع ورود اسپرم ميشه 

خدا جونم به خاطر همه چیز شکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،دوستان انشاالله خدا ب همتون اون نی نی ک دوست دارین بده،واسع منم دعا کنین نینیم اونی بشه ک میخام ...

سلام ان شاء الله عزیزم خدا حاجت دل همه رو بده والا من پرسیدم گفت ۳۰۰ هزار با دفترچه بیمه 

عکس رنگی گرفتی؟اگه شوهرت سالمه شانس خیلی بالایی داری

اره گرفتم تو عکس نشون داد که خفیف بزرگ طرف راستم خدا از زبونت بشنوه طرف چپم که ناز میکنه هر وقت بخواد بارور مبشه اما طرف راستم بارور مبشه اکثرا بالای ۲۰ فولیکول دارم 

اره گرفتم تو عکس نشون داد که خفیف بزرگ طرف راستم خدا از زبونت بشنوه طرف چپم که ناز میکنه هر وقت بخوا ...

من که هر کیو دیدم مثبت شده مشکل از خودش بوده شما هم وقتی همسرت مشکلی نداره میتونی امیدوار باشی عزیزم ولی واسه من که مشکل از شوهرم بود همون اولم دکتر گفت بین شش تا دوازده درصد امید هست به آی یو آی

من که هر کیو دیدم مثبت شده مشکل از خودش بوده شما هم وقتی همسرت مشکلی نداره میتونی امیدوار باشی عزیزم ...

تو اطرافیان کسی رو داشتید که آندومتریوز داشته باشه و با iuiباردار شده باشه ؟

من که هر کیو دیدم مثبت شده مشکل از خودش بوده شما هم وقتی همسرت مشکلی نداره میتونی امیدوار باشی عزیزم ...

خدا کنه همین طور باشه،، ان شاء الله مشکل شما هم حل ميشه فک کنم برای شما آی وی اف بهتر باشه درسته 

دوستان منم واسه بچه اول میخوام تعیین جنسیت کنم، با ای یوای میشه، چون من شنیدم برای بچه اول انجام نمی ...

سلام خانمي خوش اومدي چرا گیجی نميدونم من والا،، شما مشکلی نداری که درسته