2777
2789
عنوان

گریم بندر نمیاد از خودم متنفرم

157 بازدید | 11 پست

تاپیکای قبلیمو بخونین متوجه میین الان نشستم دارم گریه میکنم چون میدونم قراره تو اداره ای ک ایشون کار میکنه در اینده خیلی رفتو امد کنم، لطفا توهین نکنین بهم خودم میدونم کارم اشتباهه و پشیمونم و همش گریه میکنم فقط راه چاره بهم بدین😭

گربت رفته بندر؟ نمیاد؟

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما از دیروز حالم از کارام بهم میخوره ابروم رو پیش استادم بردم ی استاد جوون و مجرد داریم ک تو یکی ارگانای دولتی کار میکرد و از قبل میشناختمش دیروز دومین جلسم باهاش بود شیطنتم گل کرد با دوستای شیطونم نشستیم از اول تا اخر کلاس مسخرش کردمی و مث جوو گیرا تو حیاط دانشگاه داد میزدیم و راجبش صحبت میکردیم الان از خجالت کارام حالم بده بعد اون ماجرا خیلی سرد رفتار میکرد و تحویلم نمیگرفت توروخدا بکین جیکار کنم حالم بده😭😭😭😭

اینطوری بخوای رفتار کنی کارت به حراست کشیده میشه شما هنوز استخدام رسمی نشدی و باز گزینش داری حواست ب ...

ی ماه دیگ باید برم دنیال کارای تعهد و استخدام رسمی، اذر ماه تعهد میگیرن

ی ماه دیگ باید برم دنیال کارای تعهد و استخدام رسمی، اذر ماه تعهد میگیرن

نه عزیزم الان رسمی. آزمایشی میشید  

زمانی که ۴ سال تحصیلت تموم شد دوباره گزینش دارید برای رسمی شدن کلا محیط فرهنگیان حساسه باید خیلی مراقب رفتارت باشی