mohamad۷۷ مدیر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 367 عنوان طلا | مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 26 پست طلا داره کجا میره یکی دستشو بگیره آخه کم بدبختی داریم اینم هی داره میره بالا آقا هستم ممدشونم از ایالاتمتحده ورامین 1403/08/02 | 12:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohamad۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 367 ناشکر نباشید امنیت داریم .غزه و فلسطین رو ببین هر روز زیر تیرن ...... اون ۸سال ک ایران تو جنگ بود کدوم کشور آمد پشت ما آقا هستم ممدشونم از ایالاتمتحده ورامین
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6771 اون ۸سال ک ایران تو جنگ بود کدوم کشور آمد پشت ما طعنه زدم دوست خوبم !!ما بمیریم گشنه بمونیم فقط غزه و فلسطین تامین باشن عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
جان_سخت۲ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 5598 ناشکر نباشید امنیت داریم .غزه و فلسطین رو ببین هر روز زیر تیرن ...... جک میگی الان؟
mohamad۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 367 طعنه زدم دوست خوبم !!ما بمیریم گشنه بمونیم فقط غزه و فلسطین تامین باشن اره بخدا فقط حسرت ما جوونا هی بیشتر میشه آقا هستم ممدشونم از ایالاتمتحده ورامین
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6771 جک میگی الان؟ طعنه بود طعنه امضام رو نمیبینی عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
جان_سخت۲ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 5598 طعنه بود طعنه امضام رو نمیبینی غزه و فلسطین رو دیدم عقل از سرم پرید هیچی ندیدم لعنت به اول و اخرشون
mohamad۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 367 نه اینکه خیلی پول داریم بخریم میای پول جمع میکنی فلان انگشترو بخری میبینی کلی رفته روش دیگه به درک قبلا با دو ماه کار کردن میشد بخری الان اونم دیگه نمیشه آقا هستم ممدشونم از ایالاتمتحده ورامین
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6771 غزه و فلسطین رو دیدم عقل از سرم پرید هیچی ندیدم لعنت به اول و اخرشون خخخ لعنت نفرست خواهرم میریم جهندم عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
هوای_خوش عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 4938 باید دو ماه پس انداز کنیم تا یه گرم طلا بخریم ماه دوم که میرسه باز گرونتر شده همون یک گرمم نمیشه خرید من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
mohamad۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 367 به جهنم انقد استرس و دلهره گرفتیم برا همه چی عمرمون به فنا رفت اخرش چی میخاد بشه خدا میدونه آقا هستم ممدشونم از ایالاتمتحده ورامین
mohamad۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 367 باید دو ماه پس انداز کنیم تا یه گرم طلا بخریم ماه دوم که میرسه باز گرونتر شده همون یک گرمم نمیشه خری ... الان شما بخای طلا بخری قیمت تابلو هرچی باشه یک میلون بالاتر باید پول بدی یعنی گرمی۵۵۰۰ آقا هستم ممدشونم از ایالاتمتحده ورامین
zaraaaaزارااا عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 2120 قبلا با دو ماه کار کردن میشد بخری الان اونم دیگه نمیشه دقیقا