2777
2789
عنوان

پسره زنگ میزنه بعد قطع میکنه😐🍊

122 بازدید | 12 پست

با يه آقایی دارم آشنا میشم حدود یه هفتس توی طول روز تقریبا 3 بار زنگ میزنه خودش بعد سر 20 ثانیه میگ فلان کار پیش اومد میره

میخوام دیگ جوابشو ندم درسته این کار

حس میکنم داره مسخره میکنه مگ میشه هر بار زنگ بزنه به من کار پیش بیاد 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

چقد بیشعوره

زنگ زد تا گفت سلام بگو‌کار دارم خداحافظ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچین کاری کردم بازم تکرار میکنه

بقول همون دوستمون بگو کارت تموم شد زنگ بزن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اینجوری کوچیک نمیشم

کوچیک وقتی میشی ک خیلی در دسترسش هستی

نه اینجوری کوچیک میشم

نه اتفاقا ایشون جواب خوبی دادن چرا کوچیک شی اینجوری حساب کار دستش میاد 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

باشه اینبار میگم

موفق باشی

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.