2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منو به درجه کلفتی مادر شوهر وبچه داری وشوهر داری رسوند شکر

بمیرم برات...خداکنه از دستشون رها بشی بری یجای دیگه...خدا از کسایی که مردمو اذیت میکنن نگذره

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

ناراحتی نداره انگار چیشده...

من تلاش کردم درس خوندم تو شهر غریب سختی کشیدم ...الان کارشناسی بهداشت دارم بصورت رسمی هم سرکارم ولی اخرش میشینن مسخرم میکنن دیگه حال کار کردن ندارم

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

این نشونه اینه که حسود کار خودشو کرد تموم

😔خدا ازشون نگذره

بمیرم برات...خداکنه از دستشون رها بشی بری یجای دیگه...خدا از کسایی که مردمو اذیت میکنن نگذره

نفسی گلم درس خوندم مدرک آرایشگری خیاطی پیش دانشگاهی قدیم خوندم ولی نذاشت استفاده کنم

نفسی گلم درس خوندم مدرک آرایشگری خیاطی پیش دانشگاهی قدیم خوندم ولی نذاشت استفاده کنم

اخیییی واقعا حیفه این مدارک رو گرفتی و نمیذارن ادامه بدی ...میدونن اگه بری سرپیچی میکنی ازشون😟

نه میگه به کار خونت برس تورو چه بکار

ناراحت نشی ولی خدا همونطوری که جلوت رو میگیرن جلوشونو میگیره

نمیدونم والله خود شوهرم مهندسه

خدا روزیتو بیشتر کنه گلم