2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا درک نمیکنم سر این چیزا ناراحت میشید بابا زندگی کلی مشکلات داره خوبی داره بدی داره بعد شما ها سر ...

اوایل فکر میکردم شغل خوبیه میگفتم شیفت ندارم کلی بچه کوچولو میبینم ولی الان واقعا قلبم میگیره با حرفای اشناها

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

اوایل فکر میکردم شغل خوبیه میگفتم شیفت ندارم کلی بچه کوچولو میبینم ولی الان واقعا قلبم میگیره با حرف ...

ببخش ک اینو میگم ناراحت نشو تو هنوز پخته نشدی چرا که با حرف آشنا بهم میریزی در صورتیکه خیلی ها دوست دارن جات باشن از حسادت بهت میگن شغلت خیلی هم خوبه 

ببخش ک اینو میگم ناراحت نشو تو هنوز پخته نشدی چرا که با حرف آشنا بهم میریزی در صورتیکه خیلی ها دوست ...

خیلی ممنونم از مهربونیت عزیز دلم...ناراحت نمیشم حق داری من هیچ اعتماد بنفسی ندارم 

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

کی میگه!

اشناهام..میان پیشم کل کاراشون رو با خنده و مهربونی انجام میدم مراقبتا و ازمایشارو چک میکنم بچه هاشون رو واکسن میزنم خیلی وقتا سرم و امپولاشون با اینکه وظیفه ام نیست میزنم بعد با طعنه شغلم رو مسخرخ میکنن😔

نه بآو بهتر از اینکه بیکار وعلاف باشی خوشبحالت کاشکی منم مثل شما کار میکردم حداقل دستمو پیش شوهرم در ...

خیلی ممنونم ازت ...انشالا خدا به جاهای بهتری برسونت

اشناهام..میان پیشم کل کاراشون رو با خنده و مهربونی انجام میدم مراقبتا و ازمایشارو چک میکنم بچه هاشون ...

معلومه که حسودی میکنن ..میبینی اینجوری انجام نده اصلا جای دیگه برو فامیل و تا شنا ندونن ..

معلومه که حسودی میکنن ..میبینی اینجوری انجام نده اصلا جای دیگه برو فامیل و تا شنا ندونن ..

😔😔😔