2777
2789
عنوان

چی درست کنم

250 بازدید | 16 پست

زن داییم هرسری میادخونه ماکلی خوراکی میاره ظرف میخره برام اسباب بازی میخره واسه دخترم 

فرداواسه شام دعوت کرده چی درست کنم ببرم 

پسرش هم دانشگاه قبول شده چی بخرم براش 

بستگی به خودت و توان مالیت داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیرینی بخر بخاطر قبول شدن پسرش

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بنظرم کیک خوبه؛ واسه پسرش هم ست ادکلن و لوسیون و بادی اسپلش جالبه هم کیف دستی دانشگاه. بستگی به بودجه داره.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
بنظرم کیک خوبه؛ واسه پسرش هم ست ادکلن و لوسیون و بادی اسپلش جالبه هم کیف دستی دانشگاه. بستگی به بودج ...

ادکلن اینهافکرنکنم استفاده کنه اهلش نیست همون کیف خوبه

یه چیزی میخوام بخرم که به دردش بخوره

برادرشوهرم دانشگاه قبول شد،  براش کیف دانشجویی خریدیم.  هم کوله میشه،  هم دستی میشه گرفت. هم لب تاب میشه گذاشت.  کاربردیه و همچنان داره میبره. 

ولی خب سه سال پیش خریدیم و الان قیمتها بالارفته مسلما. 

برا پسرش اگر کادو میخری،  کاربردی بخر. 

یه دسر خوشمزه،  کیکی،  سالادی خوراکی لذیذی به عنوان عصرونه یا آش، بپز و ببر.  یا برای زنداییت اگر سلیقه اش رو میدونی روسری یا شومیز بخر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ادکلن اینهافکرنکنم استفاده کنه اهلش نیست همون کیف خوبه

پس همون کیف رو بگیر من واسه دختر خاله م دانشگاه قبول شد کیف دستی خریدم حدودن قیمتش ۶۰۰ بود. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻