2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی لطفا تشریف بیارید

179 بازدید | 56 پست

یه نفر چند ماه پیش بهم زنگ زد به سری حرفا راجب خانوادم و خودم زد فهمیدم آشناس بلاک کردم و اهمیت ندادم دوباره دیشب با یه شماره دیگه تماس گرفت و همون حرفا رو زد یه آقاست که صداش آشنا نیست ولی کل زندگیمو میدونه از دیشبه گوشیش خاموشه میخوام برم شکایت کنم و بفهمم کیه اما خب نه ازش پیام دارم نه مدام پشت هم زنگ زده پیگیری میکنن ؟ اگه سیم کارت به اسم خودش نباشه چی ؟ چون دیشب گفتم ازت شکایت میکنم گفت بگرد تا پیدام کنی سیم کارت به اسم خودم نیست 

دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊

خو نمیگه چشه؟ 😐

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خبر الکی و مختلف بده به کسایی که فکر میکنی تو فامیل خبر چینن و مدام میبیننت و باهاشون حرف میزنی 

امتحان کن 

ببین کدوم خبر ب دستش میرسه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ی خبر الکی و مختلف بده به کسایی که فکر میکنی تو فامیل خبر چینن و مدام میبیننت و باهاشون حرف میزنی ام ...

اره باید همینکارو کنم 

اگه شکایت کنم به جایی میرسه پیگیری میکنن ؟

دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊

ی برنامه‌ هست مکالمه تماس رو ضبط میکنه

از همین حالا نصب کن، تا چند ماه دیگ باز زنگ میزنه 

بعد ک ضبط شد بلافاصله برو پیش پلیس

چون تاریخ تماس هم هست 

اره باید همینکارو کنم اگه شکایت کنم به جایی میرسه پیگیری میکنن ؟

اره ببین خبرایی بده ک متفاوت باشه 

ک بدونی از کجا اب میخوره داستان

راجب شکایت نمیدونم والا