2777
2789
عنوان

دزد بیشرف

204 بازدید | 18 پست

دزد بیشرف حرومزاده ضبط ماشینمو دزد مثل وحشی ها اومد کنده برده دیشب برق رفته بود درد بیشرف حرومزاده همون موقع اومده بود فکر کنم اعصابم خورد شد خدا لعنتش کنه 

خوبه ماشین رو با جاش نبرده 🫤

واسه من و کلا بردن ظبط که چیزی نیست 

همه رو خالی کردن 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبه ماشین رو با جاش نبرده 🫤واسه من و کلا بردن ظبط که چیزی نیست همه رو خالی کردن

وای خدا لعنتشون کنه ما تو مجتمع هستیم خاک بر سرشون با این نگهبانیشون الکی فقط پول شارژ میگیرن با رییس حراست با کمال پررویی میگه آره یه دزد حرفه پیدا شده پلیس دنبالشه حالا از امشب نمیدونم چیکار با چه اطمینانی ماشین پارک کنیم 😐😑

گوشیه منم برد باید مواظب بود اونم شغلش اینه زن وبچه داره باید سیر کنه

چطوری مواظب باشیم شب تا صبح باید کنار ماشین بخوابیم یعنی گو تو زن بچه اش خودش می‌خوام که بمیرن سرطان بگیرن الهی بیشرف حرومزاده 

وای خدا لعنتشون کنه ما تو مجتمع هستیم خاک بر سرشون با این نگهبانیشون الکی فقط پول شارژ میگیرن با ریی ...

پلیس دنبالشونه ؟ 😂😂قشنگ بود حرفش 

یه چیز جالب بهت بگم 

اونی که ظبط ماشینت رو دزدیده 

حتی اگر می‌تونست هم ماشینت رو نمی‌برد چون اجازه اش رو نداره 

اون فقط ظبط دزده 

این دزدی ها مافیایی هستش و پشتش خیلی ها هستند و گله گنده هم دارن  

سرباز بودم 

افسرمون با یه دزده آشنا بود 🫤

اون می‌دزدید 

هرجا که ول میکرد ماشین رو 

زنگ میزد به این آمار میداد 

اینم می‌رفت پیدا می‌کرد و میزد به اسم خودش که پیدا کردم 😂

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پلیس دنبالشونه ؟ 😂😂قشنگ بود حرفش یه چیز جالب بهت بگم اونی که ظبط ماشینت رو دزدیده حتی اگر می‌تونست ...

بعید بدونم افسرتون راست گفته.احتمالا خالی بند بوده.چهار دفعه که ماشین رو پیدا کنه به خودش شک نمیکردن؟نمیگفتن چرا این فقط ماشینا رو پیدا می‌کنه.

بهروز خالی بند

چطوری مواظب باشیم شب تا صبح باید کنار ماشین بخوابیم یعنی گو تو زن بچه اش خودش می‌خوام که بمیرن سرطان ...

اسی منم تجربه داشتم خیلی بده حالا من این تجربه رو دارم تجربه ماشین دزدی هم دارم.وقتی اومدم دم در دیدم ماشین نیست شوک شدم .همش فکر میکردم شاید ماشین در خونه نبوده جای دیگه پارک کردم

بعید بدونم افسرتون راست گفته.احتمالا خالی بند بوده.چهار دفعه که ماشین رو پیدا کنه به خودش شک نمیکردن ...

مشکل اینجاست افسرمون نمی‌گفت ، تو گشت زنی با هم می‌رفتیم می‌آوردیم 😂

کسی نمیتونه بندازه گردنش ک 

خوب پیدا می‌کنه 

قشنگ گشت زنی می‌کنه 

اسی منم تجربه داشتم خیلی بده حالا من این تجربه رو دارم تجربه ماشین دزدی هم دارم.وقتی اومدم دم در دید ...

وای آره خیلی بد تازه ضبط خریده بودیم برای ماشین اعصابم خیلی خورده شده حالا صد بار پلیس زنگ میزنه چی شده اعصابم بیشتر خورد میشه