2777
2789
عنوان

دفع کیست

158 بازدید | 19 پست

سه ماه بود ک زیر دلم درد میکرد و ورم شدیدی داشت با اون ک یکساله بدنسازی کار مبکنم شکمم بزرگتر می‌شد

رفتم دکتر زنان گفت کیست۶سانتی دارم اندومتریوز ۲سانت،مجسترول ده شب خوردم هر روزip روز دوم پریودم خیلی درد داشتم پنج ساعتی دردای وحشتناک 

بعد یهو ازم ی چیز خیلی بزرگ خارج شد،فک کردم لخته خونه،وای رفتم سرویس ی چیزی مثل توپی ک بادش خالی شده ک چند چیزم ب قسمت بازش وصل بود رنگ گوشت بود اومده بود بیرون سکته کردم

کسی تجربشو داره

عکسشو انداختم میبینم ترس برم میداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هر وقت قرص ضد بارداری میخورم تیکه گوشت ازم خارج میشه دیگه نمیدونم خوبه یا بد 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

منم هر وقت قرص ضد بارداری میخورم تیکه گوشت ازم خارج میشه دیگه نمیدونم خوبه یا بد

اتفاقا منم از پریودیم گذشته بود دیدم نشدم قرص ضد بارداری شروع به خوردن کردم بعد تمام شدن قرص پریود که شدم یه دل دردی گرفتم شدید که یه دفعه یه چیزی مثل تیکه گوشت سفید کم رنگ جدا شد از من ودفع شد فکر کنم کیست بود

خب من بچه شیر میدم اشکالی نداره؟؟ بعدش کیست تو رحم داشتی یا تخمدان ؟؟

کیست تخمدان سمت چپ و اندومتریوز دو سانت

من تازه از شیر گرفتم 

حتما ب پزشکت بگو 

دکتر بهم گفت کار سنگین نکن ورزش نکن خطرناکه